Blogolj!

Kommunista tempót diktál a Momentum és a DK

A Fegyőr-Gyurcsány elméleti koalíció az egypártrendszerben látja az ellenzéki jövőt. Schiffer András szerint ez nem más, mint a kommunizmus álarc mögé bújtatása.

Fotó: demokrata.huSchiffer András megmondta a frankót. Az LMP társalapítója a PestiSrácoknak adott nyilatkozatában reagált Fekete-Győr András azon szavaira, miszerint a választók kiemelték a DK-t és a Momentumot az ellenzéki összefogásból, így a 2022-es választásokon már ez a két párt fogja meghatározni az ellenzéket.

"Borzasztóan rossz a történelmi áthallás, hiszen 1945 után a magyar kommunista párt is avval házalt, hogy túl sok a párt"

- mondta Schiffer, hozzátéve, hogy Fekete-Győr tulajdonképpen nem hazudott, ugyanis ma már mikroszkóppal sem lehet észrevenni a hangsúlybeli különbségeket az ellenzéki pártok között, amelyek politikája az O1G-re redukálódott.

"A verseny arról szól, ki tud jobban fenyegetőzni és ki tudja hangosabban szidni a miniszterelnököt"

- tette hozzá a manapság már csak ügyvédként dolgozó egykori politikus.

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/89110/pics/lead_800x600.jpg
dk,Fekete-Győr András,gyurcsány ferenc,kommunizmus,Momentum
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-19 12:20:11
Na, végre tisztán, és világosan kibújt a szög a zsákból. Ezek a nyikhajok (kommunista nyelvújítók szerint: nyikhajjok) most mindenki számára, közérthetően kimondták, amit normális ember már harminc éve (vagy még régebb óta) tudott: tudniillik, hogy ezek ugyanolyan aljas, szemét kommunisták, mint Kun Béla efftárs volt, csak ők mostanság másként keresztelték el saját magukat.
Így születtek aztán a DK (mitől demokratikussss?), Momentum (momentán?), MSZ(M)P (vagy mi a túró?), Együtt (kivel is?), Párbeszéd (minek is?), JOBBIK (vagy ballik?), Mi Hazánk (kié is?) stb.;, stb. című elnevezések.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?