Blogolj!

Tarlós szerint a Momentum gátlástalan és veszedelmes

Mert a magyarság sorskérdéseiben jövő generációinak érdekét szolgáló nemzeti álláspontot képviseli, mérgezi a fiatalokat, ráadásul külföldön is erőteljesen lobbik az ország ellen.

„Riasztó, hogy a Momentum, amely mögött gyakorlatilag semmilyen teljesítmény nincs, pillanatnyilag a legveszedelmesebb és leggátlástalanabb álláspontot képviseli az említett sorskérdések tekintetében, miközben külhonban is lobbizva, 'megszállva' az egyetemeket, és az online térben messze megelőzve a kormánypártokat jelentős és erős hatást gyakorol a velük egyébként nem azonos szellemű fiatalokra is.”

Tarlós István volt főpolgármester a Magyar Nemzetnek adott interjúban. A politikus szerint a következő országgyűlési választáson sorskérdésekről is szavazunk: a népességkeveredést okozó illegális bevándorlásról, a nemzetállamiságról, a hagyományos európai és benne a magyar kultúráról és szokásjogról, a családmodellről és a családpolitikáról, ezek tekintetében pedig Orbán Viktor szemléletével élesen ellenkező nézetet vall a Fegyőr-egylet.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/88991/pics/lead_800x600.jpg
Momentum,momentum mozgalom,tarlós istván
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-01-16 19:39:43
Nagyon tisztelem Tarlós Istvánt, de ezt kicsit hamarabb is elmondhatta volna! Szinte nem is kampányolt, pedig akkor megszólíthatta volna a fiatalokat is. Egy francia komcsi,vincent liegey kampányolt az itt élő külföldi diákoknál, hogy kire kell szavazniuk. Neki, és stábja tagjainak tudniuk kellett volna, hogy az itt élő, bejelentett lakcímmel rendelkező külföldiek önkormányzati választáson szavazhatnak. Ezt egy mezei állampolgár nem biztos, hogy tudja, de ők tisztában voltak vele. Ezért kellett volna megszólítani a magyar fiatalokat, elmondani, hogy a ballibsi kormányok milyen károkat okoztak, ezeket ki hozta helyre, és a momentumosok valójában kiknek az örökösei, leszármazottai, és valójában kiknek az érdekeit képviselik. Ha ezt megtette volna, lehet, hogy még most is ő lenne a főpolgármester.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?