Blogolj!

Sértett kibic: Schilling Árpád kibökte, miért pofázik külföldről a magyar közéletbe

A keresztény-nemzeti-konzervatív közösséget joggal irritáló pótcselekvésekbe menekül a szélsőlibsi rendező, aki a kétharmados „Orbán-diktatúra” elől a multikulti és sokszínű francia baldemokráciáig rohant. Most elismerte: céltalanul, pontosabban öncélúan provokálja a magyarságot.

„A posztolás akkor hatékony, ha konkrét cselekvés is társul hozzá, különben csak pótcselekvés. Nagyon sokan nem is csinálnak mást, mint aktívan fészbukoznak, aminek semmilyen konkrét eredménye sincs. Most én is ugyanezt teszem, amikor 1500 kilométerről belepofázok a magyar közéletbe. De nehezen viselném, ha még ezt se tehetném meg.”

Pótcselekvő-provokátor Schilling Árpád a 24.hu-nak arról, hogyan éli meg a nejével, Sárosdi Lillával vállalt önkéntes franciaországi emigrációt. A balliberális „kultúrmenekült” decemberben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy előbb listázni kezdte az általa fideszesnek minősített művészeket, majd lenácizta a Nélküled című dalt. Schilling elismerte, dühös és sértett ember, mert „Magyarországon beleraktam az életemből tíz évet a közügyekbe. Hatástalanul.” A sértett kibicnek pedig – úgy tűnik – semmi se drága, ha bele lehet rúgni a magyarságba...

Fotó: MTI

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/88715/pics/lead_800x600.jpg
Sárosdi Lilla,Schilling Árpád
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-01-10 19:18:34
Senki sem kérte, és nem is volt kíváncsi arra a tíz évre, amit a magyar közéletbe " belerakott " ez a rakás szerencsétlenség. A mostani megnyilvánulásaira sem vagyunk vevők. Mutassa meg, milyen tökös legény, és menjen a migránsok közé szónokolni. Azt viszont megnézném, annak mi lenne a vége. Egy gyáva, semmirekellő szarjankó ez, a nejével együtt!
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-10 18:16:00
Aki hülyének (komcsi nyelvújítók szerint hejjessenn: hűjjének) született, az az is marad. Az idő előrehaladtával esetleg egy kicsit még hűjjébb lesz !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?