Blogolj!

Leszólta Orbánt – pofátlan Ujhelyinek végleg elgurult a gyógyszere

A rókavörös brüsszelita szoci nem érte fel ésszel, miről beszélt és mit vázolt fel a miniszterelnök évnyitó Kormányinfóján. Vagy szimplán hazudik. De az fix, hogy nem találja a bogyóit...

„Orbán Viktor plusz pénzt nem jelentett be az egészségügy számára, csak egy kis festést, mázolást, tatarozást.”

Ezt makogta Ujhelyi István (MSZP) EP-képviselő az ATV Híradójának a miniszterelnök évnyitó Kormányinfójára reagálva. A rókavörös brüsszelitának nem esett le: a kormányfő stratégiai feladatként említette az egészségügy rendbetételét. Vagy „csak” hazudik.

Orbán Viktor ugyanis többek között bejelentette: a kormány minden eszközt megad a kórházi adósságok felszámolására; három év alatt 72 százalékos(!) béremelést kapnak az egészségügyi szakdolgozók és a nővérek; és minden három évnél régebben felújított kórházban felújítják az összes kórtermet, várótermet és szociális teret...

Fotó: MTI/Mónus Márton

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/88734/pics/lead_800x600.jpg
orbán viktor,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-01-11 20:05:17
Nem tudom ki adott ennek a félegysejtűnek diplomát, mindenesetre kár volt. Annyira primitív, hogy fel sem fogja, mit is mondott Orbán! Másfelől még mindig ott van a komcsi beidegződés, mindegy mit mond a másik, azonnal ellentmondani, lekicsinyelni. Remélem utolsó éveit tölti Brüsszelben, utána mehet munkát keresni. Agyatlan véglény.
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-11 13:40:48
Ez az újhülye (kommunista, modern nyelvújítók szerint: ÚLLYHŰŰJJE) eddig sem volt teljesen "kerek", de mára már teljesen elment az a maradék, mintegy egyetlenegy agytekervénnyi esze is !!!
Egyébiránt az az alapvető baj a hülyékkel, hogy soha nem adják fel !!!!
Hajrá újhülye !!!!
Akár már holnap újra idiótát csinálhatsz saját magadból, meg a még meglévő - három/négy "hótkommunistából" álló gittegyletedből is !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?