Blogolj!

Dobrev Klára megígérte: kinyírja a nemzetállamokat

Fletóné újévi fogadalmában újra hitet tett a birodalomépítő, szuperállamiságot vizionáló, a nemzeteket és a nemzetállamokat elsöprő brüsszeli kozmopolita logika mellett.

„Azt tudom nektek ígérni, hogy 2020-ban is értetek fogok küzdeni. Az Európai Egyesült Államok létrehozásáért...”

Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő újévi üzenete a Facebook-oldalán. Ismerjük a régi kommunista logikát: értünk jöttek, nem ellenünk! Innen is köszönjük fáradozásait, de a csendes többség kétharmada nevében nem kérünk belőle...

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

5
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/88304/pics/lead_800x600.jpg
brüsszel,Dobrev Klára,EU,európai unió,gyurcsány ferenc
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Zsuzsa bejegyzésére 2020-01-03 19:34:30
Ez igen! Kíváncsi vagyok, hogy sikerült ezt a katyvaszt összehozni? Nemzetállam nem kell, de legyen nemzeti önkormányzat! Gratulálok! Magának halvány fogalma nincs semmiről! Tisztázzuk, ez a remonda fletóné, sőt " feri asszony ", aki nem csak a jobboldal, hanem pl. ön ellen is " dolgozik " Brüsszelben! Csak annyira korlátolt a ballibsi oldal, hogy ezt vagy nem érti, vagy nem akarja látni. Az ellenzék brüsszeli tevékenységét logikusan nézve gondolja, ha a hazánkat negatív intézkedések alá vonják, az a ballibsi szavazókat nem fogja hátrányosan érinteni? Nem lesz olyan kitétel, hogy a balra szavazók kivételek lesznek! Jobb lenne, ha maradna a jól megszokott térfélen, mert a vélemény valószínűleg nem fog változni, és ha néha jobbra téved, csak összezavarja a szezont a fazonnal. És képzelje el, Európában vannak még rajtunk kívül nemzetállamok, akik ragaszkodnak ehhez a felálláshoz, és a " feri asszony " féléket nemzetáruló parazitáknak tartják. Jogosan!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Zsuzsa bejegyzésére 2020-01-03 10:50:48
Na, ez a zagyvaság úgy hiányzott erre az oldalra, mint zserbóba a dijoni mustár. Ekkora marhaságot már régen olvastam !!!
Sokszor leírtam már sok helyen, hogy aki az "ámítógép" billentyűzetének önkényes, és egyben sokszor indokolatlan masszírozásába kezd, az előbb tanuljon meg rendesen magyarul beszélni, és persze helyesen (a komcsi "nyelvújítók" szerint: HEJJESSEN) írni is !!!!!
Próbálkozzanak belátni végre, hogy semmiképpen nem hátrány az !!!!
Válaszolok
Zsuzsa 2020-01-02 21:52:05
TISZTázzuk, hogy Dr. Dobrev Kára nem Fletóné! Ráadásul tökÉLETesen IGAZa van. EGYSÉGes világ kell a III. évezredben nemzeti önkörmányzatokkal, egységes emberi és gazdasági jogRENDdel, egységes pÉNzzel és határOK, hadseregek, háborúk nélkül, a néphülyítő é szolgaKÉPző vallÁSok nélkül! A nemzetállamok léte már amúgy is csak olyan fikció, mint a nemzeti válogatottaké, hiszen azok is tele vannak mindenütt honosított külföldi migránsokkal... :P /Szvsz PuZsu!/
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Dancs Szilveszter Zoltán bejegyzésére 2020-01-02 12:15:07
Stimmel Zoltán !!!!
Akkor is üzenem ennek a hitvány, csőagyú, elmeháborodott "murvának", ha bizton tudom, hogy képtelen felfogni a rövidke idézet pontos értelmét:
• Szeresd a hazát, mert tudd meg, e szóban: haza, foglaltatik az emberi szeretet és ohajtás tárgyainak egész öszvessége ! (Kölcsey Ferenc bölcselete)
Ráadásképpen:
• Megdögleni lehet, de rongyembernek lenni nem lehet (Veres Péter)
• Mifelénk úgy mondják: ha minden maradékot összezagyválsz, az nem a többség, hanem a moslék.
• Ha az arcod nagy, de a tetteid kicsik, akkor kis ember vagy barátocskám (Indián mondás)
Kell még valamit mondanom, Ildikó ?!
Válaszolok
Dancs Szilveszter Zoltán 2020-01-02 10:20:35
"Hazám e széles föld, és Brüsszel". Klára nem hazaáruló, legalábbis, nem a saját Magyar Hazája árulója. Fercsók párja sem. Internacionalisták, mint elődeik, rokonságuk, csak most éppen nem bolseviknak, kommunistának, szocialistának nevezik magukat, mert az most nem trendi. Ennyi. Hogy milyen Klára és csapata, azt Szolzsenyicin tökéletesen megírta.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?