Blogolj!

Csókay András idegsebészé az óév legfontosabb útmutatása!

Egyúttal az új esztendő legmegszívlelendőbb üzenete... A világhírű orvos, a bangladesi sziámi ikrek szétválasztója ugyanis állítja: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz...

„Európa legnagyobb problémája, hogy kidobta a kereszténységet az ablakon. Nem véletlenül mondják: ha Európában eluralkodik az iszlám, csak az afrikai kereszténység tudja majd megmenteni misszióval.”

Csókay András Prima-díjas idegsebészt, a bangladesi sziámi ikrek szétválasztóját nem zavarja, ha csodabogárnak nézik, neki a tudományos ötletekhez és a gyógyító munkához is az imád ad inspirációt. A missziós orvos amondó: az öreg kontinens számára az afrikai közösségek erős, magabiztos hite mutathat utat (forrás: a Mandiner hetilap karácsonyi interjúja).

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/88273/pics/lead_800x600.jpg
Csókay András,európa,iszlám,keresztény,kereszténység
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-03 10:57:48
Isten éltesse a Csókay urat még nagyon sokáig !!!
Kívánom neki - és az egész csapatának -, hogy az idei éve (évük) mindenképpen legyen még szebb, és még sikeresebb, mint a tavalyi, ugyanakkor - a jövőt tekintve - legyen legalább picit rosszabb, mint az elkövetkező év.
Válaszolok
kata 2020-01-01 19:26:00
Milyen érdekes, hogy komoly szaktudással, erkölcsi tartással rendelkező kiváló emberek halkan, szerényen nyilatkoznak, de minden szavuk komoly útmutatás. Adjon az Isten országunknak minél több ilyen embert a jövőben is! Nagyon sok sikert kívánok Neki és teamjének a továbbiakban is!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?