Blogolj!

Fischer Ádám újra beleszállt a magyarságba: „soha nem lesz demokrácia”

A balliberális hisztikarmester egy osztrák lapban törölte bele a lábát „feudális” és visszamaradott honfitársaiba, azaz nemzetébe és országába.

„Már elmondta, most megismétlem: Magyarországon soha nem lesz demokrácia, mert mindig megmarad egyfajta feudális ösztön [a magyarokban]. Aki kormányoz, az mondja meg a tutit. Ha Orbán egyszer veszít, akkor két-hárommillió ember azt állítja majd, soha nem szavazott rá. Egyszerűen átállnak a másik oldalra.”

Fischer Ádám karmester a Der Standard című osztrák lapnak adott év végi interjúban árazta be hazáját. Azt is kifejtette, hogy a miniszterelnök szerinte mérgezi a társadalmat az idegenek kirekesztésével.

Nem először értékelte le amúgy Magyarországot: nemrég az ugyancsak osztrák Kuriernak arról beszélt, Magyarország mindig is feudális állam volt, a liberalizmus itt nem tudott gyökeret verni. A hatalmat például úgy tekintik, mintha azt Isten adta volna. A magyarok a maguk, zárt világában élnek, többségük nem beszél semmilyen idegen nyelven, és azért támogatják Orbánt, mert azt hiszik, megvédi őket a migránsoktól.

Fotó: MTI

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/88170/pics/lead_800x600.jpg
Fischer Ádám,Magyarország,orbán viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Robin Hood
Robin Hood 2019-12-31 16:26:20
Beleolvastam a kommentárokba is, elképesztő tudatlanság, 1000 fokon égő gyűlölet és ítélkezésre mindig kész önelégült f@rkak világa ez. Megfigyelhetőek a jellegzetes angolnaszerű, megfoghatatlan vádaskodásaik, mint pl. "nincs demokrácia", "megváltoztatta a törvényeket, ezért nincs esélye az ellenzéknek", "az Orbán-apuka milliárdos volt, már a kommunizmusban is remek kapcsolatai voltak, és minden bányát ő birtokolt...", "Magyarországon elszigetelten uralkodik, ahol amúgy sem beszélnek sokan idegen nyelveken" stb. Semmi tényállítás, vagy valósághű képalkotás. Ezekre mind egyszerűen lehet megfelelni: "de igen demokrácia van"; "ha úgy változtak a törvények, ahogy állítják, akkor hogyhogy a helyhatósági választásokon mégis sikeresek lehettek az ellenzékiek?"; "nem ismerem az Orbán-apuka egykori viszonyait a kommunista rendszerrel, de az biztos, hogy az Apró-klán viszonyai, beleértve a Gyurcsány KISZ-titkárt, ezerszer jobbak voltak, mivel, hogy ők maguk voltak a gyilkos és vérszomjas kommunista brigád"; "a szoclib kormány ideje alatt sem beszéltek többen idegen nyelven, ez tehát teljesen irreleváns". És így tovább . Ezek a hazugság, csúsztatás nagymesterei, de sajnos azt látni kell, hogy Standard osztrák kommentelői - ha ugyan osztrákok - ezen a tejen nőttek fel és készek vakon, inkvizíció-szerűen ítélkezni. Számomra megmagyarázhatatlan, hogy egy nyugat-európai "entellektüell" miért fogadja el jobban a vérszomjas komcsi utódot, mint a sima patriótát, még akkor is, ha nem ért a patriótával egyet. Egyetlen dolgot tehetünk, de azt meg kell tegyük: mindenkinek el kell menni választani minden választáson, és csak akkor maradhatunk meg, ha legyőzzük ezeket a kretén hazátlan önjelölt zseniket. Különben felzabálnak minket és a hazánkat.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-30 13:22:19
Ugyan ! Nem kell sem komolyan venni, de megharagudni sem erre a "feudális viszonyok" között rekedt, visszamaradott honfi(?)társunkra, mert ő csak alkalmazza a liberálbolsevikok ősi módszerét, miszerint:
• Ne zavard meg az előítéleteimet a nyilvánvaló tényekkel (Angol mondás)
A messzi távolból - én, a kis csökött agyú senki - üzenem "őfőpatkányságának":
" A világ mindenkinek annyi, amennyit megért belőle !!!! "
Nem olyan hosszú a mondat, pici "agyi befektetéssel" ki lehet hámozni az értelmét még egy ilyen buznyákfejűnek is, mint ez az Ivánka.
Ennek ellenére, ő nyilvánvalóan már évek óta nem ért belőle semmit !!!!!
Továbbá:
• A sok ismétlés még nem változtatja a hazugságot igazsággá.
Nem tudom, hogy VILÁGOS-É ez a mondat is !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?