Blogolj!

Orbán szerint a Fidesz akkora bunyós, mint Mike Tyson

Vagyis ha kiütés helyett „csak” pontozással nyer, már mindenki vereséget kiált.

„Hiába várják tőlünk, mi sem győzhetünk mindig, mindenhol. Mike Tyson hiába nyert pontozással, tőle kiütést várnak. Ha elmarad a kiütés, akkor mindenki úgy érzi, hogy a bajnok gyengült, a vesztes, bár kikapott, de erősödött. És ebben van is igazság. De a politika nem csak harc, itt a meccs után is van élet, és annak minőségéért a győztes felel az első helyen.”

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Magyar Nemzetnek adott karácsonyi interjúban az önkormányzati választást is értékelte. A Tyson-hasonlatot úgy vezette fel: a Fidesz kapta a legtöbb szavazatot, úgy, hogy „másfél évvel a parlamenti választások után talán mi vagyunk az egyetlen kormánypárt Európában, amelyik a támogatását megőrizte, sőt növelni is tudta. Igaz, hogy ilyen támogatás mellett is komoly településeket veszítettünk el, ráadásul a fővárost is.”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/87944/pics/lead_800x600.jpg
Fidesz,önkormányzati választás,orbán viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Robin Hood
Robin Hood 2019-12-31 16:51:14
Reménykedem abban, hogy elindul egy belső megtisztulás a Fideszen belül. Nekem az volt az érzésem - bár országos minta nem állt rendelkezésemre, de néhány hírforrás mégis -, hogy a Fideszen belül túl sok lett a "business". Már túl sokan, beleértve a Fidelitas-os fiatalokat is, tolongtak a Fidesz körül és talán benne is, akik már csak a húsosfazékkal szemeztek. A mi településünkön is hasonló volt. Alapvetően jól is dolgoztak, de nagyon felszaporodott a project-alapú megtollasodás, és ilyenkor sokszor már átlépi a vezetés azokat a határokat, amelyeket soha nem lenne szabad átlépni. Mert akinek a sok nem elég - szoktam mondogatni - annak semmi nem elég. És ha megkérdezték őket a lakossági fórumokon erről-arról, mindig fölényesen válaszolgattak. És ahogy egy híres írónál olvastam: "a gőg a bukás előhirnöke". Nagyon lényeges lenne ezt átgondolni és a korábbi, szolgálatot és feladatot vállaló szellemiséget visszahozni. Bízom Orbán Viktor és vezető társai lelki szilárdságában, tisztánlátásában és vezetői alázatában. Hajrá magyarok, hajrá Magyarország.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?