Blogolj!

Kimondták: Orbán Viktor a lelki értékek európai őre

Nem is akárki: Márk metropolita, az Orosz Ortodox Egyház Magyar Egyházmegyéjének kormányzó főpásztora ismerte el a miniszterelnök erőfeszítéseit.

„A történelmi templomok felújítása és az új hévízi templom felépítése örök időkre bekerül az egyházmegye évkönyveibe, mint különleges példája annak, ahogyan egy állam vezetője hozzájárul a lelki értékek és a keresztény kultúra újjászületéséhez és megerősítéséhez Magyarországon.”

Márk metropolita, az Orosz Ortodox Egyház Magyar Egyházmegyéjének kormányzó főpásztora szerint „mély tiszteletet vált ki az az álláspont”, amelyet Orbán Viktor „az európai keresztény értékek és a történelmi egyházak védelme, az erkölcs és a hagyományok megőrzése és megerősítése kérdésében képvisel”.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/87940/pics/lead_800x600.jpg
európa,kereszténység,orbán viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Robin Hood
Robin Hood 2019-12-31 16:40:18
Ez talán a leglényegesebb vonás, amit a miniszterelnökünkkel kapcsolatban ki kell emelnünk. Elsősorban lelki ember, s (csak) másodsorban materiális. Ez nem a két létforma egymással szemben való kijátszása, hanem egy egyszerű sorrendi, választási kérdés. Ez nyugtathat meg bennünket afelől, hogy mindaddíg, amíg a világ Ura gyámolítani akarja Orbán Viktort a miniszterelnöki pozíciójában, addíg ezt meg is fogja tenni, függetlenül a sok csahos kis rohadék machinációitól, sőt azok ellenére is. Ez azonban azt is jelenti, hogy nekünk - értsd szavazó állampolgárok - úgy kell megértenünk Isten akaratát, hogy eszközei lehessünk, azaz a mi szavazatunk fogja megtartani őt az ország vezetésében. Részünkről ez érték választás, ezért ránk nézve kötelező elmenni és szavazni, soha meg nem nyugodni a közvélemény kutatók statisztikáitól. Mostantól mindenki, minden nap, erre kell gondoljon 2022-ig. Nem mint az őrült, csak csöndben, eltökélt nyugalommal, de tudatosan és megacélozva türelmét. Sok mocsok jön. Sok vádaskodást kapunk még, Orbán Viktor az első helyen. De ha őt megerősíti az Úr - márpedig én úgy látom, őt megerősíti -, akkor engedjük, hogy minket is a Lélek támogasson - ráadásul nekünk kevesebbet kell elviselnünk. Hajrá magyarok, hajrá Magyarország.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-24 11:50:24
Pedig milyen szépen, és lelkesen ecsetelte hazánk nagy gondolkodója, - első és utolsó, tömegbelövető, aljas gazember - kurcsány furkó ferkó az ATV nevezetű szennyadón a minap, miszerint:
" Ebben az évben jelentősen romlott Orbán Viktor befolyása, szerepe a világpolitika színpadán. "
N O R M Á L I S ?! >>>>>> Tantó néni, kapásból tudom a választ !!!! >>>>> N E M !!!! És soha nem is volt az !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?