Blogolj!

Kövér: a Hadházyhoz és Tordaihoz hasonló politikusok a demokrácia salakja

Az Országgyűlés elnökétől megszokhattuk, hogy minden aktuális témáról markáns véleményt alkot. Most a Magyar Hírlapnak adott interjújában piszkált oda a balhés ellenzéki képviselőknek.

Ahogy arról a Blogstar is beszámolt, Kövér László a héten aláírta azt a törvénymódosítási javaslatot, amely jelentős büntetést szab ki a Parlamentben rendet bontó politikusokra.

Jaj ne, már csak dolgoznia lehet a politikusoknak a Parlamentben?

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Egyes képviselők számára ez eddig is teljesen evidens volt, másoknak viszont tényleg a szájába kell rágni: a Parlament nem cirkusz és nem zsibvásár. Miről is van szó?

Az teljesen egyértelmű, hogy a kormányzat célja ezzel nem más, mint a Parlamentbe nem való viselkedés kiszorítása, a Magyar Hírlap ezzel kapcsolatban is megkérdezte a házelnököt, vár-e valamiféle változást a törvénymódosításnak köszönhetően. Erre reflektálva fejtette ki véleményét a rendbontó Hadházy Ákosról és Tordai Bencéről.

"Ők a demokrácia salakja. Mindig vannak, akik a demokráciát a szabadság korlátlan terepének gondolják. Pedig még az úgynevezett liberális demokráciának is megvannak, mindig is megvoltak a korlátai"

- húzta alá Kövér László.

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/87802/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-24 12:06:03
Lássuk be, a Házelnök úr még nagyon visszafogottan nyilatkozott ezekről a gennyes, csak a sz@rkavarásra alkalmas (másod)percemberkékről, akikről néhány év múlva csak a disznók fognak röfögni az sertésólban !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?