Blogolj!

Elképesztő: Csepeli György is durván beleszállt Rácz Zsófia nőiségébe!

Miután Lattmann Tamás épp belebukott egy szexista beszólásba, egy másik balliberális megmondóember beletörölte a lábát az EMMI frissen kinevezett helyettes államtitkárába, Rácz Zsófia nőiségébe. Csepeli György szexista beszólása szerint az ilyen „jó külsejű” „kislányok” olyanok, mint a hóvirág a fagyban.

„Egy ilyen, egyébként jó külsejű fiatal lány, akinek nincsen semmifajta végzettsége, akinek a kedvéért törvényt módosítottak, csak azért, hogy berakják a pozícióba, hát mit tud elérni azzal a masszív butasággal szemben, amit nap mint nap tapasztalhatunk Kósa Lajos vagy a többieknek a személyében? Amíg ezeket nem tüntetik el, márpedig nem hiszem, hogy el fogják tüntetni, addig az ilyen kislányok olyanok lesznek, mint a hóvirág a fagyban.”

Csepeli György szociálpszichológus, szociológus, a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok politikai államtitkára, minisztériumi igazgatója, bizalmi embere, az SZDSZ egykori országgyűlési képviselőjelöltje a Klubrádióban Rácz Zsófia ifjúságügyi helyettes államtitkári kinevezéséről. A 22 éves joghallgató amúgy korábban Magyarország ENSZ ifjúsági küldötte volt, de dolgozott politikai elemzőként is...

Fotó: ATV

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/87301/pics/lead_800x600.jpg
Csepeli György,Rácz Zsófia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-12-12 12:19:14
Úgy gondolom, hogy a Zsófiának - velünk együtt - még nagyon sokan drukkolnak. Kívánjuk neki, hogy következetes, szorgalmas, pontos munkával érjen el minél szebb és jobb eredményeket a politikai élet terén is. Ehhez a közvetlen felettese, és azok munkatársai is minden bizonnyal meg fognak adni minden segítséget neki.
Aztán meg, nehogy már a cseh katalinok, a kunhalmik, a bangónék, a széllelbélelt bernikék, a tordaik, a hablaty ákosok (nem véletlen a csupa kisbetű !!!!!), meg hozzájuk hasonló agyamentek találják fel a kanálba a mélyedést !!! >>>>> (kunhalmi efftársnő szerint: méjjedést !!!!!)
Az idióta - un. - baloldal baromságaival egyszerűen nem kell foglalkozni, még akkor sem, ha tényleg igaz a régi-régi "elmésség", mely (kommunista nyelvújítók szerint: mejj) így szól:
• Az a legnagyobb baj a hülyékkel kapcsolatban, hogy soha nem adják fel !!!!
H A J R Á Z S Ó F I A !!!!!!
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-11 19:59:19
Többek között az is fáj ezeknek a vén trógereknek, hogy Rácz Zsófia saját maga erejéből, tanulással, szorgalommal ért el sikereket. Míg nekik a mosdatlan szájú, mutatósnak még véletlenül sem mondható, hótt kettes tanuló nagy blanka jutott. Amellett tele a nadrág, hogy esetleg a fiatalokat is meg tudja szólítani, szimpatikusabban, eredményesebben mint a szerencsétlen pálinkás butykos ferenc testvér, vagy a munkakerülő, soros bérenc momentumosok. Remélem Zsófia elég erős ahhoz, hogy ne vegye figyelembe a félelemtől szűkölő mocsok ballibsik intrikáit, és sikeres lesz munkájában. Nagyon drukkolok neki!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-11 17:13:50
Ez a húgyagyú manusz eddig sem volt teljesen kerek, de amit mostanában művel a többi idióta haverjával együtt, az már mindennek a teteje (a komcsik szerint: tetellye) !!!
Csak mellékesen mondom, hogy ezek a hitvány alakok "szálljanak" már mihamarabb bele a "klímakatasztrófa nagyasszonyába", a 16 éves Grétácskába !!!!!!!!!!
Ő éppen hat évvel "vezet" a mi Rácz Zsófiánkhoz képest !!!!!
Ráférne arra a libsi, cafka bálványkára is egy kis b@szogatás !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?