Blogolj!

Donáth Anna újra feljelentgetni megy Brüsszelbe, és még büszke is rá

Ha a nemzetközi helyzet nem is, a momentumos házmestertempó fokozódik. Kötelezettségszegési eljárásért könyörög Brüsszelben Donáth Anna.

„Újra a saját embereivel töltötte fel a Fidesz a Médiatanácsot. A Bizottsághoz fordultunk, hogy indítson eljárást az Orbán-kormány ellen.”

Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője közösségi oldalán büszkélkedik és dicsekszik azzal, hogy megint árulkodni és feljelentgetni szaladt Brüsszelbe, miután az Országgyűlés megválasztotta a Médiatanács új tagjait. Azért könyörög, hogy az Európai Bizottság és az Európai Tanács finn elnöksége indítson kötelezettségszegési eljárást a magyar kormány, azaz hazánk ellen.

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/87315/pics/lead_800x600.jpg
Donáth Anna,európai parlament,európai unió,Momentum
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-12 13:03:25
Először is szögezzük le, hogy ezt a hülye murvát hiába sorolták be a Momentum nevezetű gittegyletbe, ez pont ugyanolyan szemét kommunista, mint a többi. Csak pártját másképpen hívják.
Másodszor pedig azt is szögezzük le, hogy ezt a gyökeret, - mint minden más, aljas kommunistát - erre a feladatra "találták ki". Ezért küldték ki Brüsszelbe, ezért fizeti a mocskos soros és a bandája, és ezért ugat mindenhol, mindenféle marhaságot.
Továbbá: kivonat a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című gyűjteményből:
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre
Még egy pici adalék:
„A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt.”
szerző: Márai Sándor >>>>>> (már, ha mond ez a név valamit ezeknek az alul művelt senkiknek !!!!)
Válaszolok
kata 2019-12-11 20:06:34
Ez a piszok is jobb lenne, ha a saját háza táján söpörne, mert ott elég nagy szemét van! A magánéletében és a pártja körül is! Mi van a zaklató apáddal? Mi van azzal a tinivel, akit te zaklattál? Mi van azzal az 500 milliós kampány pénzzel, amivel nem tudtok elszámolni? Erről ugye mélyen hallgatsz Brüsszelben?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?