Blogolj!

Az emberi Feri és a mémfaktor – így veri át Gyurcsány a fiatalokat

Hogy mi a közös Fletóban és Kis Grófóban, és hogyan hülyíti meg a magyar fiatalokat a nemzeti elkúró? Elárulta az agytröszt, aki közösségi megjelenéseit menedzseli.

„A magyar politikusokban általában nincs önirónia, viccelődésre való hajlam és önkritika. Ezeket a dolgokat a fiatalok mémekben jelenítik meg leginkább. De azt sem mondanám, hogy Gyurcsány Ferenc egy mém, még ha meg is van benne a mémfaktor. Mi bátran használjuk a régi felvételeit is, most is beszélünk a kígyók kígyóznakról. Mi ezeket nem hibának tekintjük, hanem lehetőségnek arra, hogy megmutassuk a Gyurcsány Ferencben élő Ferit, azt az emberi oldalt, amit soha nem láthatnánk politikai sajtótájékoztatókon.”

A 23 éves frissen végzett egyetemista, Adámy Péter, aki néhány fős social csapatával Gyurcsány Ferenc közösségi megjelenéseit intézi, és aki azon mesterkedik, hogy branddé tegye a bukott miniszterelnököt (forrás: Azonnali.hu).

Illusztráció: Youtube

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/86973/pics/lead_800x600.jpg
gyurcsány ferenc
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-12-04 20:52:30
Nagyon sürgősen fel kellene világosítani az elpuhult, tudatlan ifjúságot, hogy ennek a szörnyetegnek nincs emberi oldala! Ez a tetű mindent csak taktikai megfontolásból csinál! Megszavaztatja magát a fiatalokkal, utána félredobja őket, mint egy rongyot. Jönne a tandíj, a diákhitel kamatainak megemelése, a családi kedvezmények eltörlése,stb. Még felsorolni sem lehet. Kapja össze magát a Fidesz, a Fidelitasz, de maguk a szavazók is, mert ha bejön ennek az ámokfutónak amit tervez, végünk lesz!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?