Blogolj!

Kövér László: teljesen eltorzított gendertannal mérgezik a fiatalokat

Pintér M. Lajos

Az Országgyűlés elnöke megint megmondta a tutit. Ezúttal arról beszélt, hogy szupranacionális érdekcsoportok „tudatfoglaló háborút” folytatnak hazánk és az európai országok ellen. A nemzetállamok önvédelme szerint a hazafias neveléssel kezdődik.

„Céljaik eléréséhez például a teljesen eltorzított gendertant használják, amely aláaknázza a fiatalok nemi identitását azzal, hogy míg a homoszexualitást érinthetetlen biológiai adottságként kezeli, addig a férfi és női nemi identitást tanult, tehát megváltoztatható társadalmi szerepnek tartja, és igyekszik már az óvodákban a fiúkból lányokat, a lányokból pedig fiúkat faragni.”

Kövér László, az Országgyűlés elnöke a hazafias és honvédelmi nevelésről rendezett konferencián arról, hogy napjainkban „egy tudatfoglaló háború” kezdetét éljük Európában. A szupranacionális érdekcsoportok célpontjai a nemzetállamok, a legelső kiszemelt áldozatok pedig a fiatalok, akiket meg akarnak fosztani identitásuktól, el akarnak idegeníteni nemzetüktől, családjuktól, végső soron önmaguktól.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/86746/pics/lead_800x600.jpg
genderelmélet,gendertan,kövér lászló,magyarság,nemzet,szexualitás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?