Blogolj!

Karigeri nem nyugszik: így „nem” zsarolta meg a kormányt

Piszkos húzással fenyeget a balliberális főpolgármester: figyeljétek a kezét és a száját! Ugye, nem csak nekünk tűnik úgy, hogy rohadtul nem akarja az atlétikai vb-t, és fülig érne a szája, ha megtorpedózhatná?

„Ezt nem a zsarolás szándékával mondom egyáltalán, de ha én írok egy levelet a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnek, hogy a főváros nem akarja ezt az atlétikai világbajnokságot, akkor ez nem lesz.”

Aha, értjük, nem azért mondod. Aha, köszi...

Amikor már úgy tűnt, sínre kerül a nagyberuházás és a világesemény ügye, Karácsony Gergely sunyi módon fenyegette meg a kormányt. A főpolgármester az ATV Egyenes beszéd november 27-i adásában leszögezte: 2023-ban csak és kizárólag akkor lesz Budapesten atlétikai világbajnokság, ha a kormány teljesíti a Fővárosi Közgyűlés mind az öt, szerdán elfogadott „feltételét”. Állítása szerint a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke azt mondta neki, ha Budapest jelzi, hogy nem szeretné a vb-t, akkor sztornózzák azt.

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/86679/pics/lead_800x600.jpg
atlétika,budapest,főpolgármester,karácsony gergely,világbajnokság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
zozo válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2019-12-03 15:39:34
jóvanno….,értelek, de ne
ilyen sarkosan, lehet kicsit simulékonyabban is.
Válaszolok
József 2019-11-28 14:48:44
A FRANCIA KAMPÁNYSZERVEZŐK DIKTÁLNAK NAP MINT NAP!
FIZETIK ŐKET!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-11-28 13:52:52
Nem az a baj KaróCamuGeró.-val , ezzel a brutális útszéli diktátorral , ezzel a meztelen csiga politikai angolnával, ezzel a csöves Timmermanci Manó csicskával, pribékkel , hogy orbitális hazudozó, egyetlen igaz mondata nincsen, hanem hogy mindezeket a egetverő baromságokat a budapesti mamelukok, zombik , droidok, fostos kecskék, a panel prolik a KOMMENISTA PANEL CSATORNA PATKÁNYOK és KOMMENISTA NŐSTÉNY CSATORNA PATKÁNYOK beveszik !!! Mégegyszer : BEVESZIK......na még egyszer : BEVESZIK !!! A lakótelepi komcsi - bolsi - libcsi - bipcsi kommenista hülyék , a az örjöngő vörös katonák, a sztahanovista , pökhendi , hazug , ékősködő herék,,,,csak úgy hívják pl. a buszon, hogy a nagyon inteligens, igazmondó, becsületes KARÁCSONY GERGŐ FŐPOLGÁRMESTER ÚR !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?