Blogolj!

Így szemétkedik a büfében a hivatásos provokátor Tordai Bence

Kocsis Mátéhoz csatlakozva Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő folytatta az igazi Tordai Bence bemutatását.

„Folytatom a sort. Tordai Bence most persze tagad, hazudozik, de például nekem is többször mondott hasonlókat. Egyszer a büfében azt, hogy éjszaka ne nagyon menjek ki az utcára és vigyázzak a testi épségemre. Más alkalommal a Képviselői Irodaház folyosóján gúnyos mosollyal fenyegetőzött. Ő ilyen.”

Nacsa Lőrinc KDNP-s honatya Facebook-oldalán annak kapcsán, hogy miután Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője lerántotta a leplet a Párbeszéd botránypolitikusának parlamenti otrombaságairól és fenyegetőzéseiről, Tordai Bence hazugsággal vádolta meg, és rágalmazási pert helyezett kilátásba.

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/86451/pics/lead_800x600.jpg
Kocsis Máté,Nacsa Lőrinc,Tordai Bence
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-11-23 20:53:13
Igaza van! Ezt a mocskot pedig nem szavazta be senki a Parlamentbe! Senkit nem képvisel! A komcsik vitték be a hátukon ezt a sehonnai szemét gazembert! El kellene törölni ezt a listás szavazást is! Annyi érdemtelen, sehonnai került már be általa a Parlamentbe, hogy az már tűrhetetlen! Mindenki méresse meg magát egyénileg, ha nem üti meg a mércét, kívül tágasabb! Ez a semmirekellő egyike a legtenyérbemászóbb pofáknak a közéletben! Ki vele a Parlamentből!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-23 15:28:42
Meddig tűrik még az Országgyűlésben, - és egyáltalán bárhol - ennek az állatnak sem nevezhető sejthalmaznak a szemétségeit. Hát, nehogy már ez a szemétláda, trapézfejű, büdös szájú, csempefogú sz@rházi diktáljon az egész magyar parlamentnek !!!!!
Kétharmados, biztos többséggel szavazzák már meg végre azt a folyamatban lévő, egyszerű törvényt, melynek lényege nagyjából három szóban összefoglalható:
ÁLLATOK TAKARODJATOK KIFELÉ !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?