Blogolj!

„Patkány, megdöglesz” – Kocsis Máté bemutatta az igazi Tordai Bencét

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatón beszélt a Párbeszéd botránypolitikusának parlamenti mocskolódásairól, otrombaságairól: Kocsis Máté bemutatta az igazi Tordai Bencét. Tordai viszont úgy reagált: Kocsis hazudik, ezért beperli rágalmazásért...

„Amikor elsétál fideszes képviselők vagy a miniszterelnök mellett, rendszeresen olyan megjegyzéseket tesz, mint: Lógni fogtok, Meg fogtok dögleni, vagy Félsz, te patkány”.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az MTI tudósítása szerint sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a Párbeszéd botránypolitikusának fent említett megnyilvánulásai a parlamenti jegyzőkönyv számára megörökíthetetlenek, de azt ígérte, igyekszik dokumentálni, hogy bemutathassa Tordai Bence valódi arcát a nyilvánosságnak. Kocsis szerint Tordai és az ellenzék szerdai balhéi is igazolják a parlamenti fegyelmi szabályok változtatásának szükségességét. (Update: Tordai Bence szerint Kocsis Máté túlment minden határon: nagyon súlyos és teljesen valótlan állításokat fogalmazott meg vele kapcsolatban, ezért beperli rágalmazásért.)

Fotó: MTI

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/86337/pics/lead_800x600.jpg
Kocsis Máté,Országgyűlés,Tordai Bence
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Imre 2019-11-25 16:23:43
Ez az ember orvosi eset mert egy torzult, beteg lélek, beteg gondolatokkal!
Válaszolok
Péter 2019-11-20 20:39:41
Tordai is a baloldaliak jellegzetes HAJNALI gyereke.
A testi adottságai és az intellektuális képességei szerint is hajnali gyerek.
(aki nem tudná,
A hajnalban készült gyerek,
fele geci,
fel húgy.
Hát sajnos ilyenek ezek a hajnalok.)
Válaszolok
kata 2019-11-20 20:06:25
Ezt a parazitát azonnal ki kellene tiltani a Parlamentből! És az álságos maszop is gondolkodhatna kit vitt be a hátán, mert ez a gazember egy szavazatot sem kapott a választóktól! Őket is minősíti az a pár gazember, akiknek buránnyal kiegészülve frakciójuk is van! A fideszesek pedig, ha látják ezt az orángutánt közeledni, kapcsoljanak be egy diktafont, és vegyék fel amit mond!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?