Blogolj!

Ilyen a liberalizmus: Orbán egy varacskos Maradona

Bödőcs Tibor kiváló humorista (ameddig nem kezd el politizálni), aki amolyan igazi liberális módon gyűlöli és pocskondiázza a kormányt és leginkább Orbán Viktort. Most talán túlment egy határon.

Hogy csinálnak egy kisfilmet, amin a Gazda varacskos Maradonaként berúgja a Karmelita erkélyéről a stadionba a labdát, azt mar tényleg pszichiátereknek kell majd kielemezniük, nem nekem

– nyilatkozta a 24.hu-nak a humorista, vagy mi. 

Amúgy erről a filmről van szó: 

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/86067/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Ilosvay bejegyzésére 2019-11-16 11:36:55
Színigaz, amit Ön leírt. Mindjárt az elején szeretném leszögezni, hogy eleinte - amíg nem kezdett a politikával bíbelődni ez a mocskos-szájú bödőcs (igen, kisbetűvel !!!!) - még kedveltem is a humorát. Az, hogy politikával foglalkozik egyáltalán nem baj, de amilyen módon, amilyen hangnemben, és amilyen baloldali (ha úgy jobban tetszik: kommunista) elfogultsággal, teljesen egyoldalúan teszi, az már bicskanyitogató.
Ezért aztán mostanság már át is kapcsolom a TV-t, ha ő jelenik meg a képernyőn.
Egyébként, aki ezek közül a liberálbolsevik sivalkodók közül nagy dérrel-durral kipattant külföldre, az is néhány hét múlva már újra itthon rontotta a levegőt, pedig mindenki jobban járt volna, ha örökre kint marad !!!!
Még annyit: igaza van abban is, hogy egy idő után ezeket a sz@rháziakat már nem hívják sehová fellépni. >>>>>>>>>>> Lásd például a korábbi Heti Hetes "illusztris " tagjait. Gálvölgyi és társai !!!!!!
Válaszolok
Ilosvay 2019-11-15 23:15:19
Bödöcs "bátorsága" azt igazolja, hogy a kultúra (is) a liberálisok kezében van, minimális feltétele a közéjük tartozásnak a rendszer és/vagy Orbán/Fidesz gyűlölete, napi ekézése. Karrierje biztosított annak, aki tagja ennek a "klubnak", szerződések, fellépések százai, naponta dicsérik és mutogatják a libsi médiumok, természetesen nem kevés gázsiért. Aki még jobban be akar vágódni, annak a diktatúrától való félelmeiről kell mesélni, meg arról hogy milyen rosszul érzi magát ebben az országban, legszívesebben elmenne (de egy se megy el!). Rizikó nincs, mert a legnagyobb büntetés annyi lehet, hogy nem hívják be a köztévébe, de ezzel is tele lehet sírni az összes tv-t, rádiót meg a bulvársajtót.
Bezzeg ha valaki elismerően nyilatkozik vagy megértőnek mutatkozik valami kormányzati eredményről, pláne ha még "biodiszletként" együtt is mutatkozik valamelyik jobboldali politikussal, az megnézheti magát, és ne keressen összefüggést, ha nem hívják többet sehová szerepelni.
Válaszolok
kata 2019-11-15 20:03:31
Valamikor szerettem a showder klubot, de már rég nem nézem, éppen bödőcs, és fajtája miatt. Mert az rendben van, ha egy humorista finom iróniával beszél az aktuális politikai helyzetről, de már rég túlléptek egy határt. Egyébként sem az ő dolga, hogy Orbánról véleményt mondjon, pláne nem ilyen stílusban! Majd ha fogynak a felkérések, csökken a nézettség, talán elgondolkodik. Ez is egy ocsmány parazita!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?