Blogolj!

Gondoltad volna, mi hiányzik nekünk? Naná, hogy egy új párt!

Aki pedig megalapítaná: Pálinkás József egykori oktatási miniszter, akadémiai elnök. Elsősorban azokra pályázik, akik befogott orral szavaznak akár az ellenzéki összefogásra, akár a Fideszre.

„Én mindenesetre úgy látom, hogy az ország szellemi, erkölcsi és külpolitikai konszolidációjához szükség van egy polgári, szabadelvű-konzervatív politikai formációra. A választási eredmény utáni illúziók ugyanis nagyon hamar csalódáshoz fognak vezetni és kiderül: ahhoz, hogy normalizálódjon a politika, szükség van egy kiegyensúlyozó erőre.”

Pálinkás József, a Felelős Értelmiség nevű közösség fő szervezője, az első Orbán-kormány oktatási minisztere, egykori MTA-elnök a Válasz Online-nak azt mondja: a voksolásoktól eddig rendre távol maradók mellett két jelentős választói csoportra építené a legeslegújabb ellenzéki pártot. „Az egyik befogta az orrát és leszavazott az úgynevezett összefogásra, mert elege volt a Fideszből. A másik befogta az orrát és leszavazott a Fideszre – mert amazokra azért mégsem. A lényeg, hogy mindkét oldal szavazói között sokan vannak a befogott orrúak, akiknek az elkötelezettsége nem erős, inkább a másik oldal elutasítása miatt szavaznak, jobb híján.”

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

4
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/85408/pics/lead_800x600.jpg
Pálinkás József
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Kávézó bejegyzésére 2019-11-03 12:36:00
Ezzel elsősorban az a legfőbb gondom, hogy a un. baloldalról "jót" összeszedni egyszerűen képtelenség. Azoktól az emberektől, akiknek legfőbb tevékenységi körük - az építés, szépítés, a fejlesztés helyett - a mindenkori rombolás, nincs mit várni, így nincs is mit átvenni !!!!
Egyébként, ezzel a Pálinkás Józseffel kapcsolatban meg az a véleményem:
Én mindenesetre úgy látom, hogy az ország szellemi, erkölcsi és politikai konszolidációjához arra van a legnagyobb szükség, hogy ő, és a hozzá hasonló tévelygők mihamarabb eltűnjenek a hazai politikai paletta süllyesztőjébe !!!! (kommunista nyelvújítók szerint: sűjjesztőllyébe !!!!!)
Válaszolok
Kávézó
Kávézó 2019-11-03 10:38:46
Az emberről nincs véleményem,de az elképzeléséről igen! Miért van az,hogy csak "igen és nem" van ebben a buta magyar politikában? Miért nem alakít már olyan pártot,ami összeszedi a sok jót - legyen az jobbról, vagy balról - és a rosszat eltörli? Az,hogy minden mindenkinek jó legyen természetesen álom marad,de az ország és az Isten adta nép érdeke kellene első legyen!
Válaszolok
kata 2019-11-02 21:50:38
És vannak, akik befogják az orrukat, ha erre a vén semmirevalóra gondolnak! A hozzá hasonlók soha nem lesznek kiegyensúlyozó erők, mert mindenki tudja, hogy egy sértődött emberről van szó, aki azt hiszi, hogy ellenfele lehet Orbán Viktornak. Óriási tévedés! A választás után persze csalódás jön, de nem a polgári oldalon!
Válaszolok
Ernest 2019-11-02 19:45:20
Szegény! Ennek se sok esze maradt öregségére!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?