Blogolj!

Fegyőr felcsapott politikai kerítőnek

Love is in the air! A Momentum-vezér célkeresztjében (hálójában) a honi politikai élet víg özvegyei, azaz Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Botka László.

„– Mindenkinek feltűnt, mennyire jól megértik egymást Botka Lászlóval. Egy potenciális együttműködés kezdete, hogy kilépett az MSZP-ből?
– Akár az is lehet.
– Belép a Momentumba?
Nagyon korai lenne erről beszélni, de szoros az együttműködésünk. […] Hasonló a helyzet Szél Bernadettel és Hadházy Ákossal is, akik talán a legközelebb állnak hozzánk. Szerintem nagyon jól politizálnak függetlenként, ki tudnak teljesedni, de 7 évig voltak egy másik pártnak a meghatározó politikusai. Nem szabad semmit sem siettetni, időt kell hagyni nekik. Remélem, 2022-től már egy politikai közösségben folytathatjuk.”

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a Népszavának arról, hogy ami késik, nem múlik: vagyis lassan, de biztosan tényleg összenő, ami összetartozik. Stílszerűen szólva: mindig összefújja a szél...

Fotó: Facebook/Fekete-Győr András

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/85430/pics/lead_800x600.jpg
botka lászló,Fekete-Győr András,hadházy ákos,Momentum,szél bernadett
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-11-03 19:06:02
Szerintem ferenc testvérnek lassan elkezdhet főni e feje, mert úgy néz ki, hogy keresztül fogják ugrani. A nagy álmait arról, hogy ő lesz az ellenzék első számú vezére, kezdi veszélyeztetni egy csirkemellű nyikhaj, és szerveződő bandája. Mert mi kell a ballibsinek? Pénz, sok pénz, még több pénz. És ezt lelkesen megadja a vén soros, ha terveit megvalósulni látja.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-11-03 11:46:28
Kata, majdnem minden stimmel, csak van egy kis bibi a dologban.
Nevezetesen az, hogy egy elkötelezett liberálbolseviktól észszerű, normális gondolkodás soha nem került felszínre.
Ők ehhez száz év óta tartják is magukat, ezt az egyet tökéletesen végre is hajtották (komcsi nyelvújítók szerint: hallytották).
Soha, egyetlenegy normális, előrevivő ötletük nem volt, most sincs, és - ismerve őpatkányságukat - nem is lesz.
A konkrét, nagy "összefosásról" meg az a véleményem:
1./ A választások előtt nem sokkal, nem véletlenül járt Szegeden a ro"botkánál ez a tenyérbemászó képű, nyamvadt, nyikhaj FEGYŐR nevezetű senkiházi soros-csicska.
2./ Így néz ki az, mikor a "nagy szellemek", a buznyákfejűek összetalálkoznak, és egybesülnek !!!!
3./ Majd várjuk ki, hogy mit szól mindehhez furcsány furkó ferkó, aki - tudvalevőleg - közvetlen az önkormányzati választás előtt is befenyegette ro'botka efftársat. Így kapták ugyanis az aránytalanul sok listás helyüket Szegeden a DK-s húgyagyúak !!!!
Válaszolok
kata 2019-11-02 21:59:26
Ez a nyomorult soros bérenc fegyőr és bandája megy előre, mint a buldózer, de remélhetőleg az általa megcélzott fiatalok nagy része rájön, hogy egy nagy átverés részeseivé tették őket. Mennek faltól falig, semmi nem számít. Segget csinálnak a szájukból, azokkal fognak össze, akik ellen elméletileg megalakultak. A fejesek a legnagyobb komcsik, libsik leszármazottai, a többiek, akik hozzájuk csapódtak, keresni szeretnének, de némely ifjak tényleg elhitték, hogy ők lesznek a 48-as, 56-os ifjak utódai. Óriási pofára esés lesz a vége. A megvezetett fiatalok jól tennék, ha elkezdenének gondolkodni!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?