Blogolj!

Kövér László: „Hazaárulással ne lehessen többséget szerezni”

Az Országgyűlés elnöke, az 1918-1919-es vörösterror áldozatainak emléket állító Nemzeti Vértanúk Emlékművének újraavatási ceremóniáján ismét egy olyan beszédet mondott, amire jó ideig emlékszünk majd.

Fotó: MTI

Ma nacionalistának, populistának, Európa-ellenesnek, xenofóbnak, iszlamofóbnak, homofóbnak és ki tudja még mi mindennek neveznek bennünket, csak azért, mert ragaszkodunk közösségeinkhez, kultúránkhoz, hagyományainkhoz. (…) Ezt a küzdelmet Magyarország véglegesen csak akkor nyerheti meg, ha a velünk szemben állók megtapasztalják, hogy a külföldről pénzelt istentelenséggel, hazaárulással és nemzettagadással Magyarországon soha többé nem lehet többséget szerezni!

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/85366/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-01 12:06:49
Az Elnök úr minden jó szándékát megértem én, de hadd mondjam el újra, és újra:
A begyepesedett agyú, ferde hajlamú piszkos kommunisták (ha úgy jobban tetszik: az aberrált leberráltak) nem értenek a normális emberek által elmondott szavakból, a józan ész által diktált cselekedetekből.
Ők csakis a kancsuka "szavából" értenek. Ha a kancsukát nem is lehet ellenük ma bevetni - pedig igencsak volna rá igény -, de a kormánynak (háromszori kétharmados győzelem birtokában) minden lehetősége meg lenne arra, hogy ezeknek a hazaáruló, mocskos soros-bérenceknek a "legjavát" félreállítsa, és kivonja a normális, magyar politikai palettáról.
Nem vagyok "vályogász", de én úgy tudom, hogy kétharmados többséggel szinte minden sarkalatos törvényt át lehet vinni az Országgyűlésen !!!!
Miért nem csinálják ?!
Miért nem hoznak kemény szankciókat (felfüggesztés, kizárás, mandátum megvonása stb.) az ilyen alja "képviselők" ellenében, mint ez a hablaty gerzson, meg a szabó timcsike, az újhülye pistike, furcsány, és furcsányné, széllelbélelt bernike, a két - momentán - momentumos két luvnya, meg a többi ellen ?!
(csak mondom: szándékos a kisbetű !!!!!)
MIÉRT NEM, MIÉRT NEM, MIÉRT NEM, MIÉRT NEM ?!
Netán "félünk" ezektől a selejtektől ?! Ha igen, akkor nagy a baj !!!!!!!
Már régen le kellett volna - pld. hazaárulás címén - ezeket a nyomott agyúakat kapcsolni, és örökre kitiltani a közéletből !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?