Blogolj!

Balliberális filozófus: Orbán kevésbé intelligens, mint Kádár János

Hatalmasat ment az egykor az SZDSZ-holdudvart erősítő Vajda Mihály: azt állítja, a Fidesz vezetői semmibe veszik a kultúrát, utálják a „nadrágos embereket”, egyébként pedig nem is annyira gonoszok, mint amennyire bunkók...

„Horthyhoz legföljebb politikai külsőségekben [hasonlít]. Kádárhoz pedig annyiban, hogy okos és erős és határozott és autokratív személyiség, mint az első titkár, de kevésbé intelligens, ami abban is megnyilvánul, hogy egyre nívótlanabb emberekkel veszi körül magát. Mára elhitte, hogy mindent ő tud a legjobban, és csak zavarná a sok okoskodó.”

A marxista Lukács György tanítványa, az egykoron az SZDSZ szellemi holdudvarához tartozó Vajda Mihály balliberális filozófus a 24.hu-nak fakadt ki csúnyán a jobboldalról, például arról miben hasonlítható Orbán Viktor Horthy Miklóshoz és Kádár Jánoshoz. A nagyinterjúban így gúnyolódik a miniszterelnökön: „tán tényleg az lenne a jó, ha megkoronáznánk Orbánt, megnyugodna. Lennének alatta főhercegek, alhercegek, hűbérlánc, restaurálnánk a feudalizmust.”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/84910/pics/lead_800x600.jpg
Horthy Miklós,Kádár János,orbán viktor,SZDSZ,Vajda Mihály
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-24 15:30:59
Megmondom őszintén, hogy most így kapásból, a két kezemen meg tudnám számolni, hogy ez a húgyagyú, begyepesedett hülye vajda (szándékos a kisbetű) az intelligencia terén hány magyar embert tudna megelőzni.
Gyorsan utána számoltam: egy kéz is elég !!!!!!!!
Válaszolok
Ernest 2019-10-23 19:31:38
Az írja ezt, akinek a fejéből lejön az intelligencia vákuum!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?