Blogolj!

Őrület: Németh Szilárd leterítette a patkányozó Bangónét

A Fidesz választókerületi elnöke nem kicsit akadt ki azon, hogy Bangóné Borbély Ildikó szoci ordító- és helyesíróbajnok képtelen belenyugodni a csepeli választási eredménybe, Borbély Lénárd polgármester és a kormánypártok győzelmébe.

„Úgy viselkedik, mint – aki a hatalomvágytól vezérelve – megőrült. Üldözési mániában szenved. A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat épülete előtt a választás megismétléséért gyűjt aláírást. A tértől csak pár lépés az ideggyógyászati rendelés. Javaslom, sürgősen forduljon orvoshoz!”

Németh Szilárd, a Fidesz választókerületi elnöke hivatalos közösségi oldalán arra reagálva, hogy az MSZP hivatásos patkányozója és helyesírási lexikonja, Bangóné Borbély Ildikó csalásra hivatkozva új választást követel Csepelen.

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/84736/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,Csepel,Fidesz,mszp,Németh Szilárd,önkormányzati választás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-10-20 18:20:09
Kata !
Igaza van, ennek a húgyagyú némbernek már nem szappannal kellene kimosni a moslék pofáját, hanem minimum domestos fertőtlenítővel.
Válaszolok
kata 2019-10-19 19:45:31
Ez a nő tényleg nem normális! A hideg rázza az embert, ha ránéz ennek az elmebetegnek a képére, ha meg kinyitja a száját, az mindennek a teteje. Erre mondták régen az idős asszonyok, hogy ki kellene a száját mosni szappannal. De ennek már az sem lenne elég. A maszop egyik legvisszataszítóbb alakja, csak nem veszi észre. Németh finoman fogalmazott!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?