Blogolj!

„Haldokló részek” – gusztustalanul lealázta a magyar vidéket Csepeli György

Tombol a gyűlöletbeszéd: a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok bizalmi embere, Csepeli György balliberális megmondóember durván leszólta a magyar vidéket, mely október 13-án is a nemzeti oldalra, a Fideszre szavazott.

Azok haldokló részek, a városok döntik el egy ország haladásának irányát. Az ország nagyvárosaiban és Budapesten lényegében delegitimálódott ez a rendszer, és ez az, ami számít.”

Csepeli György szociálpszichológus, szociológus, a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok politikai államtitkára, minisztériumi igazgatója, bizalmi embere, az SZDSZ egykori országgyűlési képviselőjelöltje a Hírklikknek arra a felvetésére, hogy október 13-án is az ország nagyobb részében a Fidesz győzött, miután oda – az interjú szerint – nem jutottak el a Borkai-botrány hírei...

Jó, ha észben tartjuk: az urbánus értelmiségiek, a balliberális megmondóemberek semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek!

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/84734/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,Csepeli György,ellenzék
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-20 18:29:25
Ki ez az állat, és honnan veszi a bátorságot, hogy bárkit is ő ítéljen meg, avagy ő ítéljen el ?!
Takarodjon az ilyen (kunhalmiul: íjjen) f@szkalap a bodrogközi náthás 3,14csába, az agyament szövegével, meg a még nála is egy fokkal hülyébb s...gnyalóival együtt !!!!!!!
Válaszolok
kata válasza: Ernest bejegyzésére 2019-10-19 19:25:44
Ez egy senki! Most előbujt őkelme is egy bűzös görény lyukból, és osztja az észt. És vegyék tudomásul, hogy mi sem felejtünk! És amit karácsony, és a régiek bandája művelni fog a fővárossal, megtanítja majd őket, hogy ők se felejtsenek, és soha ne higgyenek egyetlen ballibsi ígéretének! Mert az emberek csak addig kellenek, amíg a nekik megfelelő helyre húzzák az ikszet, azután minden el van felejtve! Majd most rájön a fővárosiak tömege- köztük azok is, akik rájuk szavaztak-, amit mi vidékiek évek óta tudunk. Csak sajnos nagyon sokba fog kerülni.
Válaszolok
Ernest 2019-10-19 16:37:44
Ki ez a kókadt lóhímtag?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?