Blogolj!

Az ellenzéki nász mézeshetei gyorsan elmúlnak majd

Nehogy bárki is azt gondolja, hogy a hatalmas összefogásos házasság után nem jön el majd a csúnya ellenzéki válás ideje. Egyelőre tombol a látszatszerelem a liberális oldalon, de lakva ismerszik meg igazán a házastárs.

"Az ellenzéki összefogás vagy a nász mézeshetei gyorsan elmúlnak majd és eljön az osztozkodás ideje. Ugye senki nem gondolja, hogy ez simán, harcok és viták nélkül, csendben fog zajlani? Számukra a hatalom a lényeg, szélsőbaltól az antiszemitákig."

- mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a Délmagyarnak adott interjújában az önkormányzati választások országos eredményeire reagálva.

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/84685/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-18 18:29:40
Jajjjjj !
Csak ne nagyon osztogassa az észt ez a kubatov (szándékos a kisbetű !!!!!), mert - a régi népi kiszólás szerint - hamar elfogy az neki !!!! Én a helyében hosszú időre befognám a számat, beülnék egy csendes sarokba, és ott villámgyorsan kitalálnám, hogy a "nagyra becsült, széles körű" ismereteivel milyen más munkakört kéne betölteni, ahol a legkevesebb kárt tudja okozni a jövőben.
Inkább vezényelte volna le normálisan a szegedi önkormányzati választást, mert az ő "felsőbb" vezetésével - lássuk be - a mostaninál gyengébb eredményt soha nem produkált még Szegeden a jobboldal !!!!
A húsz egyéni körzetből - írd és mond - mindössze kettőt sikerült megnyerni, a polgármesterjelölt meg több, mint 16.400 szavazattal kapott ki az undorító ro'botkától !!!!
N O R M Á L I S ?!
Válaszolok
kata 2019-10-17 19:47:56
Ezt a szerencsétlent pillanatok alatt ízekre szedik a támogatói. Pozícióért, pénzért, bármiért. Világos, hogy nem a pestiek érdeke lesz az első. Csak arra vagyok kíváncsi mennyi idő fog eltelni, hogy megszavazói észhez térnek, és kiverik a hivatalából?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?