Blogolj!

Apa, kezdődik: Karácsony lenácizta Wass Albertet

Hátradőlhetnek a kozmopolita, globalista, liberális körök: az új Demszky tudja a leckét. Reszkess, Budapest, reszkess, nemzeti-keresztény-konzervatív értékrend, támad a gyökértelenség, az idegenszívűség!

„A közterek átnevezését nem pártolja. A Széll Kálmán neki ugyan Moszkva tér, mert megszokta, de nem látja értelmét újra átnevezni. 'Ő legalább nem volt náci vagy kollaboráns' – mondta a Wass Albert tér kapcsán.”

Így minősítette nácinak vagy kollaboránsnak az egyik legnagyobb magyar írót és költőt, az erdélyi Wass Albertet a még be sem iktatott új balliberális főpolgármester, Karácsony Gergely az Index cikkében.

Fotó: MTI

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/84624/pics/lead_800x600.jpg
budapest,karácsony gergely,wass albert
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-17 09:41:16
Többször megbizonyosodtam már arról, hogy a jeles írót, költőt az esetek csak száz százalékában azok szokták támadni - ha úgy jobban tetszik: lenácizni - akik soha az életben egyetlenegy művét sem olvasták el.
Karigeri !
Csak neked - meg a hozzád hasonló, begyepesedett agyú liberálbolsevikoknak - mondom, hogy a Wass Albert nagyjából annyira volt náci, mint amennyire az általatok olyannyira imádott kun béla (szándékosan kisbetűvel !!!!) jobboldali elhajló volt.
Erős kétségeim vannak afelől, hogy egyáltalán a csökött agyaddal fel tudod-e fogni a mondat értelmét, de azért kénytelen voltam közölni veled ezt a tényt !
Kiegészítésképpen:
Ma már büszke lehetek arra, hogy másodpercenként többet felejtek, mint amit ez az agyhalott gerike valaha is megtanult.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?