Blogolj!

Szanyi kapitány megint durván leoltotta a szocikat

Későn ébredő lelkiismeret vagy valamiféle megmagyarázhatatlan őszinteségi roham? A pártmegrovásban részesített Szanyi Tibor ismét brutálisan beszólt az MSZP vezetésének.

„Az MSZP-t az évezredfordulón alkotó közösség kilencven százaléka azóta kiszállt a vonatból, s a mai vezetői magatartás csupán a még elérhető egy-két önkormányzati pozíció bezsákolására, illetve a még meglévő maradék pártvagyonra koncentrál. A magam részéről eddig is az értékek melletti politizálást választottam, a személyes érdekek kimaxolását pedig a Zuschlag–Puch-árvák játékterének látom.”

A napokban pártmegrovásban részesített Szanyi Tibor, az MSZP alelnöke, volt EP-képviselője a Munkások Újsága című lapnak adott interjúban sürget modern balos fordulatot.

Fotó: MTI

Címkék: mszp, szanyi tibor
2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/75919/pics/lead_800x600.jpg
mszp,szanyi tibor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-15 13:44:18
Ez az idült alkoholista tökéletesen tisztában van azzal is, hogy ugathat bármit a kommunistákra, mert akkor sem fogják kizárni.
Ugyanis, ha őt is kizárnák, akkor már tíz fő alá csökkenne az MSZ(M)P párttagságának a létszáma, ami azért - valljuk be - már nekik is "zsenánt" lehet !!!!!!!
Válaszolok
kata 2019-07-14 21:43:40
Ez a velejéig romlott őskomcsi csak sértettségében kapott őszinteségi rohamot. Ha most ő ülhetne Brüsszelben, egy szót sem szólt volna, és csatlakozott volna az országot fúrókhoz. Ő is ugyanolyan megélhetési " politikus ", mint akiket említett. Az ország normális része rá sem bír már nézni hányinger nélkül erre az aljas ballibsi bandára!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?