Ismét közel a hatszázhoz az aktív koronavírusosok száma
43 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4696 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
Blogolj!

Márki-Zayt nem érdekli, ha sír a gyereke. Sőt!

Családi kép: egyik gyerek sem sír, de amúgy sem érdekelné az apjukat. Sőt!

Komolyan mondom ez az ember elveszítette a józan ítélőképességét. Nem elég neki, hogy a gyerekek testi fenyítését támogatandó nyilatkozott, ezt még tetézte is ez a hobbi polgármester.

adott esetben az ember például az utcán egy kézszorítással is jelzi a gyereknek, ha valami nem oké, ha valami nem elfogadható. És nem érdekli, ha sír, sőt.

És nem érdekli, ha sír a gyereke? Sőt! Micsoda elképesztő egy barom ez az ember…?! Szegény kis Márki-Zayok. Vannak heten. Rossz lehetett nekik, hogy az apjukat nem érdekelte, ha sírnak. Sőt… 

Márki-Zay Péter támogatja a gyerekek testi fenyítését

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Kevés sötétebb alak van a magyar politikában Márki-Zay Péternél. A hódmezővásárhelyi utazó polgármester - ország- és világjáró -, most éppen a gyerekek testi fenyítésének helyességéről beszélt. Rövidre is lehetne zárni a történetet: micsoda barom! Na, de azért ennyivel ne ússza meg ez a hobbista.

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/75133/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-27 18:12:26
Nincs mese, ez a márki-zay egyszerűen hülye (kunhalmiul: hüje) !!!!!!!
Válaszolok
kata 2019-06-25 21:13:14
És zayné is tűri, ha a kicsik sírnak? Vagy apuci parancsba adta, hogy nem szabad figyelembe venni a sírást? Szegény gyerekek!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?