Blogolj!

Orbán Weberék képébe vágta, hogy mit művelnek Európával

Kíméletlenül pontos jellemzése annak, hogy az Európai Néppárt szégyenletes politikája hova vezet:

„Az Unió széttagolódásának a veszélyét látom. Jelen van egy Európát két részre osztó vonal veszélye, ahol az egyik rész iszlamizálódik, a másik pedig nem akar iszlamizálódni. Ha békén hagynak bennünket, és nem kényszerítenek ránk iszlamizációt, akkor Európa tovább tudna élni, mint a szabad nemzetek klubja. De ha arra kényszerítenek, hogy elfogadjuk az ENSZ migrációs paktumát vagy az Európai Bizottság döntéseit, hogy így hozzáillesszenek bennünket a maguk nyugati megengedő politikájához, úgy a felbomlás nem kizárt”

Orbán Viktor

Weberék pofára estek a Fidesz és Orbán elleni alattomos támadással

Manfred Weber, mint egy kezdő gyerekszínész, úgy szaladt bele a ripacselőadásba. Ha vitt volna Junckernek egy láda gint, a bukott uniós vezető két pohár ital legurítása közt biztosan szívesen elmondta volna Webernek, hogy Orbánnal sok mindent lehet, de megzsarolni, na azt nem érdemes...

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/69932/pics/lead_800x600.jpg
Európai Néppárt,európai unió,iszlám,Jean-Claude Juncker,manfred weber,migráció,migráns,migránsáradat,muzulmán,orbán viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-09 17:19:16
Weberék pofára estek, jelzi a cikk.
Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy a közeljövőben egyre többször fognak ezek az úgynevezett "kereszténydemokrata néppártiak", valójában liberáltakkal, és migránsbarát komcsikkal teletűzdelt "vegyigyümi" alakulatok pofára esni !!!
Rá kéne már jönni a Webernek is, hogy a párton belüli, migránspárti képviselők folyamatos s...ggnyalása nem vezet sehová sem !!!!
Válaszolok
József
József 2019-03-08 19:21:37
Talán mégsem Juncker a kereszténydemokrata.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?