Blogolj!

Szemkilövetők és gyarmatosítók – összenőtt, ami összetartozik

A sorosista, szélsőbalos, anarchista randalírozók, az utcai felforgatások bujtogatásával és az MTVA-nál elkövetett bohócforradalommal végképp összeolvadt a "néhai jobbos" Jobbik és bukott balliberális tábor.

„A Jobbik az elmúlt napokban végérvényesen összeolvadt, eggyé vált ezzel a balliberális oldallal. Azzal a szemkilövető Gyurcsány-párttal is, amely a magyarok országa helyett az arctalan fogyasztók világát, egy gyarmatosító Európai Egyesült Államokat akar.”

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke (egykori Jobbik-alelnök) közösségi oldalán.

8
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/66690/pics/lead_800x600.jpg
budapest,dk,ellenzék,gyurcsány ferenc,jobbik,Toroczkai László,tüntetés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Ottó bejegyzésére 2018-12-29 19:32:03
Azt nem csodálom, hogy nem tudsz új megszólítást kitalálni, mert a te szókincseddel azt véghez vinni valóságos csoda lenne !!!!
Arról, hogy ki mennyire jellemtelen, lehet vitát nyitni, csak nem egy ilyen csőagyúval, mint amilyen te vagy.
Az viszont az előbbi förmedvényedből egyértelműen kiderült, hogy te teljes bizonyossággal egy sz@rházi, ordenáré, pöcegödörre emlékeztető szájú f@szkalap vagy, aki továbbra se tud sem helyesen írni, sem értelmes érveket felsorolni, csak ökörségeket, és ordenáré szitkokat képes kihányni azon a mocskos pofáján !!!
Tekintettel arra, hogy az én kifogásaimra egyetlenegy értelmes mondatot sem voltál képes kipréselni, és leírni a nyomott agyadtól vezéreltetett kacska kezeddel, ezért veled szemben az egyetlen lehetséges megoldást kell választanom, és alkalmaznom.
Ez pedig a Murphy törvénykönyvében foglaltak szerint imigyen hangzik:

" NE VITATKOZZ KOMPLETT HÜLYÉVEL, MERT ELŐBB-UTÓBB ÖSSZETÉVESZTENEK VELE !!!!! "

Az persze nem baj, ha esetleg, netalántán, véletlenül nem ismered ezt a könyvet, de hátha ennek az egyetlenegy mondatának az értelmét még fel tudod fogni !!!
A gyengébbek kedvéért - hátra végre felfogod - még röviden megismételném az előző levelem lényegét:
A további baromságaidat ezek után ugasd bele otthon egy kályhacsőbe !!!!
Válaszolok
Ottó 2018-12-29 10:13:38
Megszólítást nem tudok, és nem akarok veled szemben alkalmazni, mert JELLEMTELEN vagy és ez egy enyhe minősítés, de a válaszodra még egyszer utoljára reflektálni kívánok, de nem is tudom miért. Jellemtelenekkel nem szoktam vitatkozni.
Nem egy parti képes korrekt személy vagy.
Mert egy tisztességes jellemes Ember aki a másikkal véleményt akar cserélni esetleg vitatkozni, nem bújik „ Így van ez „ szöveg mögé. De te ennél tovább mész vélemény terrort akarsz alkalmazni anélkül felfednéd ki létedet.
Szerintem te egy liberális komcsi bagázs olcsóbér tollnoka lehetsz. Ha ezt elolvasod, rá fogsz jönni, hogy szövegértési problémáid csak neked lehetnek. A libsi senkik, ha szembesülnek a valós tényekkel, akkor, mindig arról papolnak, hogy a véleményt író milyen alul művelt még helyesen sem tud írni, de hát az Internet már csak ilyen az elírt hiba igaz az hiba, de ti okos jánosoknak ettől a helyesírási ténytől az általam leírt tény az továbbra is TÉNY MARAD és ezt ti nem tudjátok megemészteni és megcáfolni. Ez a tény a zsigeri idegeiteket szerintem mocskos módon bántja.
Említettél valami alakiságot. Hát ezzel is egy kicsit mellé fogtál idézlek ez talán valami parancsnak szántad felém, hogy „PIHENJ, SZERELVÉNYT IGAZÍTS!!!!” . Nos ezt nagyon is el kúrtad, mint ferkó. Na adja az élet, hogy ezt a parancsot ki kelljen adni, és ez el fog hangzani azt Én fogom kiadni neked és csak egy lehet a majd a válaszod „PARANCS ÉRTETTEM”. A következő parancsom pedig az lesz, hogy irány az égalja cél az ISTEN fasza előre és erre te csak ismét azt fogod tudni mondani, hogy PARANCS ÉRTETTEM. Na akkor ezt az alakisági kísérleted lejátszottuk?!! (tudod amikor egy dolgozót a munka helyén elszámoltatnak akkor megkérdezik tőle, hogy XY elvtárs volt maga katona, ha igen akkor ilyen esetben mit szóltak hozzá, hogy alszik munka időben. Válasz: nem szóltak kérdezgettek, szunyókálunk tábornok elvtárs szunyókálunk)
A tanácsaidból sem kérek, mert azok az általam leírt tények elhallgatását akarják elérni részemről (lásd van szöveg értésem) és ugye egy demokratikus rendszerben, kapok mindjárt a fejemhez ez mintha erős fenyegetésnek tűnne. De ezen tudok segíteni, mert burkolt fenyegetésed a megfelelő helyre fog kerülni.
Ha tanácsot adtál én is szeretnék tanácsot adni, ha nem tudod leszopni magadat akkor szopjon le tégedet a Bánhidai beteg szamár.
Látom, hogy te egy velejéig aljas vagy, mert van arra lehetőséged, hogy megakadályozd a válasz véleményemet .a BLOGSTAR-on.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Ottó bejegyzésére 2018-12-27 16:00:52
Kedves, aranyoskám ! Ottókám !
Ha valakinek szövegértési problémái vannak, akkor jobb, ha nem fog bele hozzászólások barkácsolásába !!!!
Én a mondandómat azzal kezdtem:
"Okos, széles körű témákat érintő reagálás ez is, de ......"
Nekem nem a közölt hozzászólásod tartalmával volt némi kifogásom, hanem azzal, hogy - szinte árnyalatnyi változtatással - ugyanazt a szöveget raktad fel a legkülönbözőbb blogstar.hu cikk mellé !!!!! VILÁGOS MÁR ?!
Mégis, mit nem lehet azon megérteni, hogy ez így valóban egysíkú lehet.
Én a rövid bejegyzésemben egy szót sem szóltam - mert egyáltalán nem is érdekel - a te életkorodról, a megpróbáltatásaidról, meg egyebekről, csupán a sorozatos, szándékos ismétléseidet tettem szóvá.
Tegyük hozzá, hogy jogosan !!!! Annál is inkább, mert elég régóta vagyok a blogstar olvasója és hozzászólója ahhoz, hogy merészen kijelentsem:
Olyan jelenséggel, mint amit te itt alkalmaztál soha, semelyik on-line oldalon én még nem tapasztaltam !!!
Egyébként még egy jótanács:
Ha újból elolvasod a saját förmedvényedet, - remélem - rá fogsz jönni, hogy tele van magyartalansággal, és helyesírási hibákkal, úgymint: se pont, se vessző, se helyes mondatszerkezet, se alany-állítmány egyeztetés stb., stb. !!!!
Úgyhogy, először tanulj meg helyesen magyarul beszélni és írni, aztán lehet hozzászólni !!!!
Addig viszont - ajánlanám - PIHENJ, SZERELVÉNYT IGAZÍTS !!!!
Amennyiben ezek után lenne még valami - teljesen felesleges - mondandód, akkor otthon, egy csendes sarokba húzódva, békés magányodban üvöltsd bele egy rozsdás kályhacsőbe !!!!
Válaszolok
Ottó 2018-12-27 06:22:27
Kedves aranyoskám "Hát így van ez" tudod mikor lesz írásaim tartalma nagyon is egy síkú. Ez akkor fog bekövetkezni amikor az ötév kényszermunkát el kezded letölteni, ha csak nem vagy már nyugdíjas. Piszkosul sok az a 7 év és 5 év amit le kell majd tölteni és ehhez a munkahelyi leépítés fenyegetés bája is hozzáfog tartozni, mert az akkori korosztályod csak nyűg lesz a magyar menedzserek nyakán. Nem mindegy, hogy 60 éves korodtól éled még azt amit a Jó Isten meg fog neked is adatni, vagy dolgozol további 5 évet. Már a negyediknél tartok nagyon nehezem tűröm el. Ettől függetlenül a Magyar emberek emlékezetében amig tudom a Nekünk adott kényszer munka tényét és körülményeit továbbra is kitartó fogom fenntartani.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Ottó bejegyzésére 2018-12-24 12:04:09
Okos, széles körű témákat érintő reagálás ez is, de:

Ugyanezt az összeállítást olvastam mostanság minden blogstar.hu híradás kapcsán !!!!
Javaslom, hogy kellene már alkotni egy új hozzászólást, mert ez így kicsit - legalábbis nekem - egysíkúnak tűnik.
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-12-23 19:58:34
Pontosan így van! Addig egy szót sem szólt,míg meg nem puccsolták a jelöltségét,hallgatott,elment a falig,
amikor látta,hogy a pártban nem terem neki babér,gyorsan alapított egy újat.Én már régen mondtam,hogy
ez is csak egy átverés.Dúró is ott vigyorgott,tapsikolt amikor Orbánt ekézték a Parlamentben társai.Mikor őt is
kivágták akkor világosodott meg hirtelen?Ez is egy kamu banda,mint a dk.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-23 19:30:05
Na, elkezdődött a "nagy árverő show" a Mi Hazánk elnökének, a Toroczkainak a részéről is !!!!
Óva intek mindenkit attól, hogy első nekifutásra hasra essen, ennek a tőrőlmetszett provokátornak a nyilatkozataitól.
Tessenek csak visszaemlékezni pld. Toroczkainak a 2006-os eseményekben játszott méltatlan szerepére, mikor is odavezényelte a tömeget a TV elé, aztán a balhé okozta felfordulásban pillanatok alatt eltűnt a helyszínről, mint szürke szamár a ködben !!!
A mostani "tüntiken" is feltűnt a tömegben, ugyanúgy szidta a kormányt, és Orbán Viktort, mint a többi 1/2eszű !!!
Úgyhogy, csínján bánjunk ezzel a palival, és a neki biztosított médiafelülettel is !!!
Válaszolok
Ottó 2018-12-23 11:36:15
A vonulgató ellenzéki csürhe most már Ádert is elküldte pi@sába. Szítják az anarchiát, ami a többségben lévő emberek, de az ővék jobb létre derülését is elfogják lehetetleníteni, mert anarchiába a jó léti állam nem alakulhat ki, pedig csak valami őket érintő komoly változást, ami nem olyan rég történt (2009) eseményt kellene helyén kezelni az emlékezetükben.
A gyujcsányfejko által kreált szakértői nemtudomka kormány 2009.12.17.-én a parlamentben a boci szemű szakértői nemtudomka, OKJ-s liba tol@aj, ciprusi miliárdos offsor bajnok gojdonka előterjesztésére a Magyar Nőknek 7 év a Magyar Férfiaknak 5 év kényszermunkát adott az általa benyújtott nyugdíj törvény elő terjesztésével (lásd Magyar Közlöny 2009 decemberi számaiban, ami talán nem nevezhető propaganda anyagnak), amit az akkori MSZP-s és SZDSZ-es parlamenti többség megszavazott. Nekik volt akkor 2/3-t jóval meghaladó koalíciós többségük. Most ez a sz@rjankó, jellemtelen MSZP-s gyökerű kisebbség tüntet és szítja az anarchiát a 400 óra túlmunkát lehetővé tevő szerintük „rabszolga törvény ellen”. A jelenleg hatályos munkatörvény szerint 250 órát lehet túlórázni, az új előterjesztés alapján 400 órát, az Únióban 415 óra a max. megengedett.
Az Úniós zászlót lengető anarchisták akkor mi ellen is tüncizgettek Úniós zászlókkal???
Hogy is van ez DK-s, MSZP-s, LMP-s, Jobbikos agymosottaknak, vissza kellene mennetek az általános iskolába, ha nem tudjátok az éveket tisztességgel számszakilag összevetni az órákkal.
A radikális jobbik roncsain vegetálók pedig elmehetnének már a jó k@rv@ nénikéjükbe, mert amit most ők művelnek azt jelzőkkel már nem is lehet minősíteni.
Hol voltak az elvtársak a Magyar Dolgozók érdekvédelmében, amikor a több éves kényszermunkát a Magyar Embereknek kárára megszavazták. Az elvtársaknak van tükör az otthonukban, de szerintem nincs, mert akkor naponta szemen kéne köpni magukat. Az ennyire durva nép ellenes cselekedet után még nekik áll feljebb, hogy elfordult tőlük a nép és Orbánnak lett ismét 2/3-a. Míg élek törjön le a kezem, ha DK-ra vagy MSZP-re vagy azok elv barátaira húznám be az X-t a választásokon. Ezzel még szerintem vagyunk még pár százezren, talán többen is.

A gyurcsány féle szemkilövetős DK-s szarjankót, pedig most már fizikailag, jogilag is meg kellene állítani, mert Ő anarchiára törekszik az Országunkban, ami számára gazdasági előnyt jelent, nekünk pedig gazdasági ellehetetlenülést és NIHILT.
A gyujcsány macáját vadai ronda ágnest pedig nem szabadna olyan helyzetben tartani, amivel nemzetbiztonsági adatokhoz juthat.

gyujcsány ferkó gazdasági és egyéb bűntetteit ki kellene végre vizsgálni mentelmi jogától megfosztani, mert e nélkül ez a kártékony csótány továbbra is károsítja normális társadalmi környezetünket.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?