Blogolj!

Ez is beleugatott – Verhofstadt szerint „Orbán egy geci”

Soros zöldellő hollandus szolgálóleánya után a fogtündér holland csicskája is beleugatott a budapesti agresszív utcai megmozdulásokba. Egészen elképesztő mélységekbe süllyedt az Európai Parlament liberális frakciójának (ALDE) Orbán-gyűlölő vezére!

„O1G”

– az utcán politizáló bukott balliberális ellenzéki pártok és a rendbontó (tüntetők) randalírozók egyik visszataszító jelszavával („Orbán egy geci”) „hashtagelve” üzente a budapesti zavargások résztvevőinek Guy Verhofstadt, az európai liberálisok sorosista főnöke, hogy „tartsanak ki, Európában a helyük”.

A balga belga újabb gyomorforgató cselekedetére nincsenek szavak! Ez lenne az az Európa? Még szerencse, hogy a magyarok nem vevők a mocskosságra...

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/66414/pics/lead_800x600.jpg
budapest,guy verhofstadt,liberális,orbán viktor,soros györgy,tüntetés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Imre 2018-12-17 19:34:29
A 226 megbízható soroscsicska egyik kiváló díszpéldánya! M.o.-i korrupcióról delirál, miközben vastagon érintett internáci offshore ügyekben! Talán Budapest hercegét/vőlegényét kellene megkérdeznie először!
https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiHvZCzv6ffAhVCkSwKHT1yAwoQFjAAegQIBxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.politico.eu%2Farticle%2Fguy-verhofstadt-linked-to-paradise-papers-company%2F&usg=AOvVaw3MtDTz1gzgpMbnP6hR3dSK
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-17 15:11:20
Ennek a kerítésléc fogazatú senkinek nincs valami jobb dolga, mint állandóan a magyarokkal foglalkozni ?!
Tudnék neki ajánlani néhány, pár percig tartó, de annál élvezetesebb testrészt, amivel elbabrálhatna ráérő idejében !!!!
Rögtön ott van hozzá például a jobbkeze !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?