TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Ismét fenyegetőznek a vásárhelyi zajos demokraták

Egészen furcsa hely lett Hódmezővásárhely. Nem olyan régen újságírókat akartak késelni, most meg baseball-ütővel fenyegetik kollégáinkat. Ilyenek ezek a zajos demokraták… 

Márki-Zay János – a nevéből ítélve valakinek a valakije – megosztotta a Blogstar Vasárnapi üzenetét, amit ezúton is köszönjük, Isten tartsa meg a jó szokását. Majd betette alá azt a képet, amint oldalunk alapítója Csúri Ákos és bloggerünk, a publicista Bayer Zsolt látható egy szegedi könyvbemutatón. Majd meg is érkezett az első elmés hozzászólás: 

Mind a kettőt erélyesen jobb gondolkodásra kellene segíteni... talán egy baseball ütővel...

Tette mindezt egy mindenki számára nyilvános bejegyzés alatt, amit bárki láthat. Vagyis a perek megelőzése végett, ezért nem takartuk ki az arcát és a nevét a hozzászólónak. 

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/59775/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-27 16:32:37
Már nagyon itt volna az ideje, hogy ezt a "marhasz...rt valaki alaposan "taknyán tenyerelje" egy szívlapáttal, mert úgy látszik, nem fér a bőrébe !!!!
ÉBRESZTŐ HÓDMEZŐVÁSÁRHELYIEK !!!!
Legalább zavarjátok már el a francba ezt a senkiházit !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?