Blogolj!

Én már csak egy kávét kérek…

Végre eljött az idő, amikor élvezettel olvasgatom az ellenzéki, balliberális médiát:

„Ma már ott tartunk, hogy az ellenzéki média többet és jobban szapulja az ellenzéket, mint a kormányt, mondjuk, az persze kétségtelen tény, hogy az ostoba és mindenre alkalmatlan ellenzéken sokkal könnyebb fogást találni, mint a szárnyaló kormánypártokon.”

Nézzük a heti "termést":

Ellenzéki győzelem, avagy szarból aranyat...

Alapos pofánvágás Márki-Zaynak. Is... „A bölcsek köve, amely egy egyszerű trükkel - hívjuk azt összefogásnak, koordinált indulásnak vagy taktikai szavazásnak - aranyat csinál a szarból, győztes erőt az ellenzékből, na az viszont legenda" Tálos Lőrinc/reflektorblog Feliratkozás blogértesítőre Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Független? Civil? Mítosz...

A vasárnapi eredmény margójára: „A vasárnapi eredményekkel nem csak az ellenzékiek egy tömbbe állásának stratégiája kapott egy újabb nagy pofont, de a független, illetve civil mítosz is: egyszerűen nem igaz, hogy egy mindenki által támogatható független jelölt elhozza a Kánaánt." Horváth Zoltán/figyelszram.blog Feliratkozás blogértesítőre Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

A valóság megint pofánvágta az ellenzéket. Nem kicsit. Nagyon...

Van értelme az összefogósdinak? „Most végre az is kiderült, hogy az ellenzéki összefogásnak egészen konkrétan semmi értelme, semmi pluszt nem hoz: nem mozgat meg több embert, nem segíti a jelölt kampányát." Pintér Bence/azonnali.hu Feliratkozás blogértesítőre Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Az ellenzék, mint pusztulásra ítélt biodíszlet...

„Tök mindegy, bejárnak-e a parlamentbe, a mai ellenzékből biodíszlet lett, itt az idő a pusztulásukra." mentális deficit blog Feliratkozás blogértesítőre Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre. Feliratkozom Szeretne-e a blogstar.hu címoldalán és oldalain értesülni a legfrissebb közéleti, kulturális és sport hírekről?

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/55415/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,balliberális média,bukás,csak egy mondat...,ellenzék,ellenzéki média,gondolkodó ember,kétharmad
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?