Ha ezt Orbán mondta volna, Brüsszel már „tankokkal” indulna Budapest ellen

Vajon mit szól ehhez Brüsszel? A kormányra készülő olasz jobboldal vezetőjét nem érdekli a brüsszeliták és balliberálisok ideológiája az emberi jogokról, ha a migránsözönről van szó:

"Emberi jogok, szolidaritás és nemzetközi konvenciók tiszteletben tartása szép dolgok, de családapaként azon leszek, hogy biztonságot adjak az olaszoknak, és felszámoljuk a bevándorlás üzletét"

Matteo Salvini, az olasz választásokon győztes és kormányra készülő jobboldali pártszövetség vezetője, Olaszország leendő belügyminisztere.

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/52623/pics/lead_800x600.jpg
brüsszel,csak egy mondat...,gondolkodó ember,matteo salvini,olaszország,orbán viktor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-16 09:16:23
Így igaz.
Ezek a szélhámos kommunisták (liberálisok, egyre megy) soha nem értettek a jó szóból, csak a határozott, erőteljes hangból, beszédből. Ettől viszont - időnként - képesek meghunyászkodni, és a mai világban már az is valami !!!!
Az is tény, hogy egyre többen mondják (írják): Orbán Viktor miniszterelnök úrnak sok kérdéskörben igaza van.
Mi pedig örüljünk annak, hogy ezek az elismerő hangok egyre csak erősödnek nemcsak Európában, hanem az egész világon.
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-05-15 20:47:06
Egyetértek! Rettenetesen idegesítő amit Brüsszelben művelnek velünk.A jobboldali magyar képviselők udva-
riasan,lényegre törően ,tényekkel alátámasztva válaszolnak a képtelennél képtelenebb vádakra,de mintha a falnak beszélnének.A legutóbbi sargentini-jelentésnél fordult elő először,hogy Gál Kinga,Járóka Lívia és
Szijjártó Péter is felemelte a hangját,és erőteljes módon tudatta a véleményét ezekkel az eszement liberáli-sokkal.Morvai Krisztina hozzáállása mindig nagyon tetszett,Ő sohasem tett lakatot a szájára.Mellesleg sar-
gentini erre egyből megsértődött.Ha ez a hangnem kell nekik,akkor át kell térni erre a módszerre,hátha ebből jobban értenek,és rájönnek,hogy zsarolással semmire sem mennek .Mert amit megengednek maguknak velünk szemben attól már tényleg kinyílik az ember zsebében a bicska. Egyébként nagyon várom a jövő évi EU-s választásokat,mert egyre több ország lakossága hangoztatja,hogy Orbánnak van igaza,és ők
is ilyen vezetőt szeretnének. Remélem kivágják onnan ezt a sok elmebeteget.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-15 08:47:16
Elgondolkodtató a dolog abból a szempontból, hogy ugyan követendő példa lehetne-e a magyar kormány számára is ez a fajta kommunikáció, és a mellé társuló tevékenységek sora.
A véres szájú kommunista brüsszeli bürokraták, és hazai imádói így is, úgy is, minden igazi indok nélkül nap, mint nap fröcsögnek, szajkózzák a marhaságaikat, úgy legalább (néha) lenne is miért.
Nem biztos, hogy igazam van, de lehet ezzel kapcsolatban ezen az oldalon egy-egy rövid "rögeszmecserét" folytatni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?