TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Soros és a többiek! Most miért kussoltok?

A román miniszterelnök magyarokat akar akasztatni…

Most hol van Soros, hol van a CEU, hol vannak a máskor olyan nagy pofájú jogvédők, most miért kussolnak ennyire, amikor egy szőröstalpú oláh magyarokat akar akasztatni Erdélyben? 

Soros ismét bizonyította, hogy elképesztően gyűlöli az egész magyarságot

Az emberi jogokra oly „érzékeny" Soros és a CEU-n kiképzett ügynökcsapata elképesztő agresszivitással áll ki a migránoskért, a homokosokért, a transzvesztitákért és mindenféle torzult egyéniségű személyek jogaiért, ám a tényleg jogfosztott több százezer magyarért képtelen kiállni... Köztudott, hogy az ukrán oktatási törvény, még akkor is, ha elsősorban az oroszajkúak ellen irányult, jelentős joghátrányt okoz a kárpátaljai magyarságnak is.

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/47147/pics/lead_800x600.jpg
csak egy mondat...,erdély,gondolkodó ember,románia,soros györgy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-01-13 14:38:54
Azért hallgatnak mélyen, mert egyetértenek, ők is a magyarok kiírtásán munkálkodnak bőszen, minden eszközt bevetve ellenünk. Trianon folytatódik, néha nyíltan, néha burkoltan.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?