Blogolj!

A valóság a migránsokról: semmittevők és bűnözők

Etnikai lecserélés, tervezett invázió, semmitevők és bűnözők – íme, a kőkemény valóság:

Itáliában az olaszok etnikai lecserélése zajlik: az olasz balközép kormány migrációs politikájával Olaszországban előre tervezett invázió zajlik, semmittevők és bűnözők árasztják el Olaszországot, akik nem háború elől menekülnek, hanem Olaszországban teremtenek konfliktushelyzetet. 

Matteo Salvini, az egyik legnagyobb olasz párt, az Északi Liga vezetője, aki az egyik legesélyesebb személy arra, hogy a jövő tavaszi választások után Olaszország miniszterelnöke legyen.

Matteo Salvini

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/45698/pics/lead_800x600.jpg
csak egy mondat...,etnikai lecserélés,gondolkodó ember,invázió,matteo salvini,menekült,migráns,migránsáradat,migránsbűnözés,olaszország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-12-08 17:34:47
Az olaszok ellenállás nélkül belementek a bevándorláspárti brüsszeli politikába, nem kevés pénzért. Most nézhetik az eget. Annakidején könnyen felszámolták a Romániából bevándorolt cigányok táborait, és kiutasították őket.
Válaszolok
Levente 2017-12-07 18:31:58
Had kérdezzem meg! Mi a különbség közöttük és a brüsszeli soros idióták között? A mai napon ez nagyon átjött! Nem csoda, hogy emezek, vágynak amazok társaságára! Ahogy szegény apám mondta: seckojedno!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?