Blogolj!

Migránsok, kábítószer, zaklatás, nemi erőszak, rablások…

Élet, határkerítés nélkül:

„Jelentősen romlott a közbiztonság Németországban a migránsok tömeges befogadása óta: nőtt a kábítószerrel való visszaélések, a zaklatások, a nemi erőszakok és a rablások száma, mert ezeket bűncselekményeket elsősorban migránsok követik el; ráadásul jelenleg senki nem tudja megbecsülni, hogy mennyi migráns van az országban - a szám valahol 1,5 és 2,1 millió között lehet - mert sokan hamis személyazonossággal tartózkodnak a németeknél.”

Georg Spöttle

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/42817/pics/lead_800x600.jpg
csak egy mondat...,gondolkodó ember,migráns,migránsáradat,migránsbűnözés,németország
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Stephen Eugene 2017-09-24 17:55:31
A miniszterelnök elismerte, hogy a kormánya hiába tett erőfeszítéseket a párhuzamos, iszlám társadalom kialakulása ellen, ezek eddig kudarcba fulladtak.
“Rövid a kezünk és ugrálunk oda-vissza. Egy napon burka vitát folytatunk, másnap vitát folytatunk a muzulmán iskolákról és így tovább. Könnyű megoldásokat keresünk, de azt hiszem, meg kell próbálnunk újragondolni ezt annak alapján, hogy a párhuzamos társadalom egyes területeken már létrejött"
Válaszolok
Stephen Eugene 2017-09-24 17:53:13
A dán miniszterelnök szerint a párhuzamos iszlám társadalom már létrejött Dániában.
Dániának vannak olyan részei, amelyeket már muzulmán bandák uralnak, ahol az állam képtelen fenntartani a jog uralmát és a közrendet– nyilatkozta Lars Lokke Rasmussen dán miniszterelnök a dán Jyllands-Postennek, a Speisa.com szerint.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?