Ismét közel a hatszázhoz az aktív koronavírusosok száma
43 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4696 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
Blogolj!

Ma Hosszú Katinka ütötte ki a teljes magyar ellenzéki oldalt

Hosszú Katinka porig alázta a diktatúrát kiálltó baloldali csürhét

Gyurcsány és a többi Soros-bérenc hazaáruló onnan kapta a kiütést érő jobbhorgot, ahonnan nem várta. Hosszú Katinka egy mondatával rommá alázta az állandóan diktatúrát kiállító balliberális csürhét:

„Amikor a dobogó tetején állok, büszkén gondolok arra, hogy abban az országban élhetek, ahol a szabadság mindenek felett áll.”

Hosszú Katinka, a facebook oldalán 2017. március 15-én közzétett nyilatkozatának részlete

27
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/36206/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,csak egy mondat...,hosszú katinka
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 27 db hozzászólás érkezett!
Imre válasza: Luis bejegyzésére 2019-11-25 17:08:40
Öcsi, te 56-bann vagy 2009-ben metél ki és most arról regélsz! Gyere haza nyisd ki a csipad aztan csodalkozz!
Azért jarnak haza Svajcból és Angliaból orvoshoz azok akik gyógyúlni akarnak. Pl. a svajci alapellatas aról szól, hogy felhívhatod az orvost aki megmondja menj orvoshoz. Persze ha van par milliód, vagy legfelsőbb kategórias biztosítasod akkor még igaz is amit mondasz.Nem igaz az éhező gyerek mese, mert az oviban és a suliban ingyen kapjak a kajat gészségi norma alapjan, és ha a szülők gondoskodnak róla , hogy az igényt bejelentsék szünetekben is kapnak meleg ételt a gyerekek. Az éhező gyerek dumaja meg a kocsmatöltelék apak es anyak szlogenje! Úgy halottam ,hogy nyugaton a kórhazakban tömegével halnak meg az emberek az orvosok tehetetlensége folytan! És ez igaz legalabb annyira mint amiket te írtal. Gyer haza dolgozz rendesen aztan itt sem lesz sínu valód! Az idei új cégeknél hajól emlékszem 450000Ft körűl van az atlagbér.
Nem sirankoni kell hanem cselekedni és nem a komcsi dumanak bedölni.
A Katinka előt csak fejet tudok hajtani!
Válaszolok
Imre válasza: György bejegyzésére 2019-11-25 16:43:34
Kedves György ! Mindenben igazat adok Neked! Feleségem mostanaban szintén két kórhazban volt: mütéten, és a masikban reumatologiai kezeléseken. Orvosokról nővérekről a tisztasagról a legjobbat mondja és én is tapasztalom. Az étel nem edzőtermi ,de finom és valtozatos. A balosok biztosan a masik kórhazba jarnak!
A Lacika meg mondja a magaét mint a viccben a nyuszi az erdőszélen!
Válaszolok
Laszlo 2017-03-21 06:08:55
Igen, a komcsik megpróbálták kijátszani Katinkát a kormány ellen a Gyárfás-ügy kapcsán kezdettől fogva. Most kétszeresen is pofára estek. Egyrészt ezzel a nyilatkozattal tette őket helyre Katinka, másrészt azzal hogy mégis vállalta az úszó vébé népszerűsítését, és az arcát adja hozzá. Megjegyzem, az úszóvébét is megpróbálják ellehetetleníteni a büdös komcsik akárcsak az olimpiát. Nem változtak ezek semmit Kun Béla óta, nem adhatnak mást mi lényegük, a rombolást, a nemzeti érdekek, értékek pusztítását, a hazaárulást.
Válaszolok
Péter 2017-03-19 14:42:09
Luisnak.
Jó uram! Az állításai teljesen valótlanok. Ad egy: Orbán papír nélkül is kitűnő szónok. Amit felolvas egy-egy ünnepi beszéd alkalmával az stilisztikailag és logikailag kristály tiszta. Az ön által leírtakból az következik, hogy meg sem hallgatja, mert zsigeri gyűlölet uralja a tudatát.
Továbbá: Minden fiatalban van egyfajta kalandvágy. Aki ezt kitudja elégíteni az önbizalommal megáldott ember. Nem igaz, hogy elakarja hagyni a hazáját. Kétségtelen, hogy több pénz és jobb életet akar. Majd hazajönnek. Amit ezek az ifjak ma megtehetnek az azért van, mert nincs vasfüggöny, mint 27 évvel ez előtt.
Ma Magyarországon azok éheznek akik kivételesen nagyon szerencsétlen helyzetbe kerültek. Pár százan vannak, de ezt általános jelenségnek tartani elvakultság. Az éhségmenet minden tagja egy szelet kenyerére legalább 10 dkg. vajat kenhetne. Ettől még éhezőnek tarthatják magukat, de az értelmező szótár szerint nem ez az éhező definíciója.
Hosszú Katinka egy tiszteletre méltó, tudatos nő. Nem valószínű, hogy valaha is a jelenlegi, vagy a későbbi kormányok közvetlen támogatásaira szorul. Ha mégis annak még nincs itt az ideje. Ne éljen prekoncepcióval.
Egy eredményes sportoló sikereiben mindég ott tudható az edző érdeme is.
Amúgy csak egyben értünk egyet: a baloldal romokban hever. Ön ezt jól látja.De hogy fájdalma kisebbnek tűnjön inkább nem vesz tudomást a maga által nem szeretett politika eredményeiről és lekicsinyli azok követőit.
Nem méltányolható emberi magatartás.
Válaszolok
Laszlo 2017-03-18 08:38:36
Luis, van aki a miniszterelnökre mondja, hogy gerinctelen, mások másokra mondják, esetleg rád. Embertől függ. A nemzeti ünnep a gerincetelen ellenzék miatt van, amely civilizátlanul és nem méltóságteljesen viselkedik. Még Bantusztánban sem fütyölnek az ünnepi beszéd alatt. A miniszterelnök nem hibás amiatt ami 1848-ban történt. Beszélni jobban tud pl a parlamentben mint akárki: Vona dűhkitőréseire nyugodtan, okosan és humorral válaszol. Az éhező gyerekekrő és családokról csak annyit, hogy nem lehet máról honapra megoldani a katasztrófális helyzetet amit Gyurcsányék hagytak. Most a legkisebb a munkanélküliség, a fizetések és a szociális juttatások állandóan emelkednek, a gazdaság fejlődik. Te úgy szeretnél élni már holnap mint Németországban ? Légy türelemmel és dolgozz !
Válaszolok
György válasza: László bejegyzésére 2017-03-17 19:34:51
Lászlónak

Én két kórházban is voltam mostanában: a szombathelyiben és a soproniban. A Te fajtád pechjére mindkét helyen megmentették az életem. Mindkét kórházban kitűnő és bőséges az étel. Mindkét helyen az ápoló személyzet s az orvosok első osztályúak. Úgy bántak velem, mint egy jól fizető beteggel,pedig kisnyugdíjas vagyok, nem tudok zsebbe dugni semmit. Mert mindig voltak olyanok, akik azért éltek, hogy dolgozzanak, s olyanok, akik azért dolgoztak, hogy éljenek. Én csak egy szegény seggnyaló vagyok...Lacika drága, te pedig , ne kóstold meg a kórházi kosztot.
Válaszolok
Istvan 2017-03-17 13:46:10
Luis! Maga teljesen eltévedt! Ez nem az ön oldala! Mi itt megbecsüljük azokat,akik tesznek valamit az országért! A hazankra gondolok! Magyarországra! Arra ami magának nincs! És megbecsulom azt amit ez jelent! Amit maga,egy senkhazi soha nem fog érezni! Katinka felbecsulhetetlen érték a magyar emberek számára! Azóta ketten,csodálatos eredményeket értek el! Mi magyarok ennek örülünk! Maga nem ! Ez számunkra nem érdekes!
Válaszolok
Klára 2017-03-16 23:37:44
Lászlónak! csak kérdezek. Melyik ország kórházairól beszél? Melyik ország kórházi kosztjáról? Melyik ország óvodáiról, S azt meri mondani, hogy nem jó a kórházi koszt, és nem elég? Mikor volt ön utoljára kórházban, óvodában? S nem mondja komolyan, hogy nem javult nagyon jelentősen a fizetés az eüben, és az oktatásban? Mi a fene kellene még? Az volt a jó szint, ami volt a bal-lib 8 éve alatti ámokfutásukban? Nyugdíjas pedagógusként most éppen már másodéves ápoló tanuló vagyok, és 3 megyei jogú város kórházát ismertem meg és sok-sok osztályát a gyakorlatok alatt. Egész más a tapasztalatom-hála Isten! Persze, mindent lehet szépíteni, javítani, de amit ír, az merő hazugság!! Az ellátásról is, az épületekről is és a fizetésekről is. Tudja, mi a tapasztalatom? A betegek nagy része le sem veszi a 3. fogást a tálcáról, mert nem kell neki az alma, vagy kompót, nápolyi, stb! Egész zsemlyéket dobnak ki a szemétbe. Volt olyan is, aki el sem fogadta a reggelit, mert már jóllakott a hazaiból.Minden beteg személyre szólóan kapja az ételt, állapotának, diétájának megfelelően.A kórház nem hizlalda, de amennyi és amilyenre szüksége van a betegnek, azt megkapja, s a minősége is teljesen megfelelő! Egy főzeléken akkora szelet hús volt egyik nap, hogy én itthon nem engedhetek meg ilyen nagy feltétet, de nem is vágyok rá. Ébredjen fel László! H. Katinka Magyarországról beszél. Itt nincsenek olyanok amiről ön ír.
Válaszolok
Luis 2017-03-16 11:00:09
Katinka, gratulálunk elért eredményeidért. De ha nem a férjed van melletted, az edzéseid se lennének olyan aktívak. Sem anyagilag nem tudnád azt elérni, amit a férjeddel és "vele" értél el. Úgy hogy jobb ha nem szövegelsz. Különben meg már évek óta nincs tisztességes nemzeti ünnep, hiszen egy gerinctelen miniszterelnök aki beszélni is csak úgy tud, ha valaki leírt neki valamit az is tragédia. Valóban gyalázatos a teljes baloldal. De maradj a földön, bármilyen jól megy az anyagi helyzeted. Bármikor jöhet egy baleset, egy sérülés, vagy betegség, és máról - holnapra a jelenlegi kormány sem fog veled törődni. Szóval éljünk egymás mellett boldogan és békében. Te élhetsz ebben az országban, mert olyan anyagiakkal rendelkezel. De nagyon sok ember már külföldön él, onnan próbálja segíteni a családját. A magyaroknak egyre drágább ez a szabadság. Éhező gyerekek, családok, menekült fiatalok az országból, vagy emberek azért halnak meg, mert nem kezeli az orvos, hiszen nincs. Szóval nem vagyunk sem dobogón, sem sámlin, sem kisszéken. Te megteheted a férjednek köszönhetően.
Válaszolok
Tarr 2017-03-16 10:51:34
Nagyszerű. Katinka. Ezaaaz. Jól megmondtad a magadét.
Ne is hagyd magad. Katinka, és Minket, meg kormányunkat se.
Fáj az igazság? Átkozott soros bérenc bandák! Ez a valóság!
SOHA TÖBBÉ BALOLDALI, gyurcsány, jobbik KORMÁNYT!!!!!!!!!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?