Ismét közel a hatszázhoz az aktív koronavírusosok száma
43 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4696 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
Blogolj!

Üzenet a hazáját mocskoló Enyedi Ildikónak

Csak egy mondat Enyedi Ildikótól és Enyedi Ildikóról...

Ő Magyarországot szégyenli, mi meg őt...

„Szívesen volnék büszke a hazámra, de már hosszú évek óta nem tudok az lenni és ez fáj nekem – mondta Enyedi Ildikó... mi magyarok erre mit is mondhatnánk mást, minthogy szívesen volnék büszke Enyedi Ildikóra és filmjére, de a mocskos hazaáruló nyilatkozata óta nem tudok az lenni és ez fáj nekem”

9
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/34171/pics/lead_800x600.jpg
csak egy mondat...,enyedi ildikó,gondolkodó ember,hazaáruló,magyargyalázó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 9 db hozzászólás érkezett!
László 2019-03-27 22:55:35
Egyáltalán nem vagyok büszke erre a szarkeverő libára.
Válaszolok
József 2019-02-07 12:38:36
2 éve írtam volt: "Ótvar történet a kútmérgezésről, avagy Enyedi Ildikó klubtagsági belépője....
Azért érdemes immár a harmadik felvonást követően végigvenni a történet főbb fordulatait, mert kristálytisztán leképezik a mai magyar közbeszéd egy részének előre megfontolt szándékkal kitervelt kútmérgező, hazug és aljas praktikáját, rendre ismétlődően ugyanazon kotta más-más hangszeren történő hamis lejátszását.
Történt volt, hogy az Orbán kormányzat által megújított Magyar Nemzeti Filmalap - 17 év pénztelenséget követően- odaítélt közel 500 miiliócskát Enyedi művésznőnek, pontosabban Mesterházy Ernő producernek és Mécs Mónika producer-társnak. Mesterházy 2004-2010 között Demszky Gábor politikai főtanácsadója, akit az úgynevezett Hagyó-ügy másodrendű vádlottjaként - folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség. 2010. február elejétől június végéig volt előzetes letartóztatásban. Mesterházy Ernő - aki egy ideig az SZDSZ tanácsadójaként is tevékenykedett - 1997-ben feleségül vette Mécs Mónikát, Mécs Imre SZDSZ-es politikus lányát és ezzel tagja lett a Mécs-Magyar-Demszky családnak. Demszky Gábor második felesége, Hodosán Róza lett Magyar Bálint felesége, akinek sógora Mécs Imre. (Mécs felesége Magyar Fruzsina, Magyar Bálint a testvére).
Na, ha idáig megvagyunk, vegyünk egy mély levegőt....
El is készült Enyedi művésznő élete nagy műve szerény félmilliárd állami pénzből és újabb nagy nemzeti sikerként megnyerte a nagydíjat. Mindannyiunk örömére, büszkeségére....Örültünk is, büszkék is voltunk, mi másra, ha egy újabb nemzetközi sikerre nem?
Tartott pár órát a mámor, míg nem büszke mellünk be nem horpadt újra, míg nem emelt főnk le nem horgadt újra - vissza úgy s oda, hol rendesen helye van....Hős ünnepeltünk - Fischer Iván, Nemes-Jeles, Kertész, Schiff András és társaik jelölt ösvényén haladva - gyorsan kiállt néhány mikrofon s toll kereszttüzébe, emlékeztetve az örömködőket: mire is a nagy ünneplés, amikor "ami most Magyarországon történik, az „szégyen és valóban félelemmek tölt el", nagyon keserűen nézi, ahogy az ország jelenlegi kormánya működik"....és egyebek.
Torkában a tehetetlen düh és elkeseredettség gombócával néhány írástudó jó magyar halovány, visszafogott érthetetlenségét merészelte kinyilvánítani mindezekre....
És most vette értelmét, célját az egész ótvar, előre kitervelt dramaturgia: Enyedi művésznő őzike (stilszerűen szarvas) tágra nyílt szemekkel jajveszékel, retteg, panaszkodik, könyörög: „édesanyám evangélikus, apám zsidó,"....."Jó lenne nem azzal foglalkozni, ami elválaszt". "Szeretném, ha nyugodtan tudnánk élvezni, amibe ennyi munkát fektettünk". ...."a politikai vita elvonta a figyelmet szeretetről szóló filmről és alkotóiról, helyette pedig az ország megosztottságát hozta felszínre."
Enyedi művésznő, üdvözlünk a klubban! A klubban, amelynek alapszabálya rövid, ámde lényegretörő: Szellents bele a levegőbe és kezdjél ordítani, hogy nagyon büdös van!
Ezek vagytok ti. Nem többek és nem kevesebbek! SzJ"
Válaszolok
László válasza: Sándor bejegyzésére 2017-03-15 22:04:41
Ha már hülyéket beszélsz, legalább tanulj meg olvasni előbb
Válaszolok
Moles válasza: Sándor bejegyzésére 2017-03-15 20:16:32
Hol lennénk ha még mindíg a komcsik lopnának?
Válaszolok
Sándor 2017-02-23 17:09:13
Nem a hazáját mocskolja! -hanem az ország vezetését, a fideszrohadalmat.
Válaszolok
JUDIT 2017-02-23 06:18:26
megkérdezném tőle, vAJON KI FINANSZÍROZTA A FILMET? SOROS DÖGVÉSZ? VAGY A BALLIBSIK GYŰJTÖTTEK NEKI?
Válaszolok
Bela
Bela válasza: Jutka bejegyzésére 2017-02-22 17:27:09
Igazad van, remélem Izraelre gondolt!!
Válaszolok
Margit válasza: Jutka bejegyzésére 2017-02-22 16:47:31
Talán el kellene olvasnod a szöveget !! Szerintem aki több milliót kap egy szar filmre az ne kritizáljon !!Pláne ne a " hazáját" Mert még oda jut ahova a saulfia főszereplője ( hulla mosó ) lesz belőle!!!
Válaszolok
Jutka 2017-02-22 16:38:54
Mire ez a nagy komédia? Tulajdonképpen nem nevezte meg a "hazáját", beszélhet a "Piréz" állapotokról is...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?