Blogolj!

Megszólalt az MSZP-s képviselő, aki ellenzi a migránsok betelepítését...

Azt szeretném, hogy Magyarországon ne kelljen az iszlám jogrend (saría) érvényesítésétől félnie egy nőnek

Keresztényként mást gondol a kvótanépszavazásról, mint az összevissza beszélő szoci pártvezetés:

„Ellenzem a migránsok betelepítését, és hívő keresztény nőként mást gondolok a kvótanépszavazásról, mint az, aki nem veszi alapul, hogy a migránsok által képviselt dolgok ellentétesek a keresztényi magatartással.” 

Móricz Eszter, az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselője

Bónuszként még egy mondat Móricz Esztertől:

Azt szeretném, hogy Magyarországon ne kelljen az iszlám jogrend (saría) érvényesítésétől félnie egy nőnek, ha valaki megismeri ezt a törvényrendszert, látja, hogy jelentős fenyegetettséget, biztonsági kockázatot jelent.

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/30316/pics/lead_800x600.jpg
csak egy mondat...,keresztény,kvótanépszavazás,migráns,móricz eszter,muszlim,muzulmán
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Tarr 2016-09-18 13:16:22
Kár szépíteni a dolgot.
Az októberi szavazásnál Magyarország LÉTE a tét!
Ezen nincs mit szépíteni. Azoknak, akik ezt nem fogják fel mit jelent, semmi keresnivalójuk az országba. Remélem a szavazás egyes kis hülyék akaratával ellentétben érvényes, eredményes lesz, az ország ellen intézkedőknek, szavazóknak, Magyarul mondva, akik nem mennek szavazni, vagy az igenre szavaznak, azok Magyarország ellen szavaznak. Magyarán Magyarország megszünését készítik elő ezzel is! Ezt nem hagyhatjuk! Mindenkinek el kell menni szavazni pártállás nélkül! Én se politizálok, bármi amit teszek, hazámért Magyarországért teszem. Az, hogy a kormánnyal, és a Fidesz-KDNP-vel értek egyet sokmindenben, ez még nem politizálás. Csak látható, hogy az országért, a hazámért dolgoznak. Aki ezt nem látja, az vak. Azzal nem is érdemes foglalkozni. De akkor se lehet hagyni, hogy ezek a terrorista, erőszakos barmok az országba települjenek. Mert ha megtörténne, akkor az országnak vége lenne! Érti mindenki mit jelent ez? Tehát NEM-el kell szavazni a kvótára!
Válaszolok
György
György 2016-09-18 12:37:56
Isten áldja az olyan baloldaliakat, akik hajlandók értelmesen gondolkodni. Az ilyen politikusokkal értelmes párbeszédet lehet folytatni, akkor is, ha sok mindenben nem értünk egyet. Ha elegen lesznek, újra értelmet nyer az, amit ma baloldalinak mondanak, de semmi köze a klasszikus baloldalisághoz.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?